Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. április 13.
Előrendelhető a történelmi regények nagyasszonyának új könyve

Előrendelhető a történelmi regények nagyasszonyának új könyve

Előrendelhető újdonság

Barbara Erskine köteteit egyszerre jellemzi pontos történelmi háttéranyag és a mítoszok csodálatos világa. A történelmi regények nagyasszonya legújabb könyvében, a Szellemfában saját családjának múltjából sző varázslatos és rémisztő történetet.


A Szellemfa főszereplője, Ruth hosszú évek után tér vissza szülővárosába, Edinburghba. A középkorú nő életéből az összes biztos pont eltűnt: házassága felbomlott, otthagyta a tanári pályát, most pedig rég nem látott apja temetésére érkezik gyermekkori otthonába. Rá vár a ház kipakolásának nehéz feladata, ám egy alig használt szobában megdöbbentő felfedezést tesz: rálel évtizedek óta halott anyja hagyatékára, benne pedig tizennyolcadik századi őse, Thomas Erskine naplójára és leveleire.


Egy elszegényedett nemesi család legifjabb sarjaként Thomas mindig is tudta, hogy saját szerencséjének kovácsává kell válnia. Miután családjának nincs pénze a taníttatására, a haditengerészet és a hadsereg tagjaként járja be a világot. Leszerelése után kalandos életének és tehetségének köszönhetően gyorsan veszi az akadályokat, és Nagy-Britannia első számú főméltósága, lordkancellár lesz belőle. Ám Thomas veszedelmes ellenséget szerzett utazásai során, aki élete végéig üldözi őt – sőt a síron is túl. Az új életcélt találó Ruthra marad a feladat, hogy megküzdjön az Erskine családot évszázadok óta kísértő halálos ellenséggel, a tét pedig saját maga és családja túlélése.


A kalandos történet 20% kedvezménnyel előrendelhető a Moobius oldalán!

Szellemfa
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Szellemfa

Barbara Erskine
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Ruth hosszú évek után tér vissza szülővárosába, Edinburghba. A középkorú nő életéből az összes biztos pont eltűnt: házassága felbomlott, otthagyta a tanári pályát, most pedig rég nem látott apja temetésére érkezik gyermekkori otthonába.