Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2023. február 17.
Előrendelhető Adrienne Young óriási nemzetközi sikert aratott regénye, a Fable!

Előrendelhető Adrienne Young óriási nemzetközi sikert aratott regénye, a Fable!

Előrendelhető újdonság

„Izgalmas mese az elveszett kincsről, a szerelemről és a túlélésről.” (School Library Journal)

A 17 éves lánynak egyedül kell boldogulnia egy tolvajoktól hemzsegő szigeten, miután az apjával négy évvel ezelőtt hajótörést szenvedett. A sors nem volt túl kegyes vele, hiszen édesanyját elvesztette a könyörtelen viharban, édesapja pedig eltűnik.

Fable kotróként dolgozik, nap mint nap rejtett kincseket hoz fel az óceán mélyéről, miközben ő maga nélkülözik: harcot vív az ételért és az életben maradásért a férfiak uralta Jeval szigetén.

Apja korábbi rivalizálásai és kereskedelmi vállalkozása olyan veszélyekkel jártak, amelyek a férfi eltűnése óta csak megsokszorozódtak. A túlélés érdekében Fable kénytelen az anyjától örökölt egyedülálló képességekre támaszkodni, és szövetséget kötni egy West nevű fiatal kereskedővel annak érdekében, hogy elhagyhassa a szigetet, és a Szoroson át eljusson az apjához.

Azonban idővel rájön, hogy West nem az, akinek látszik…

„Young a kalandot és az ármánykodást keveri ennek a burjánzó tengeri duológiának a nyitó regényében, egy olyan világot teremtve, amelyben veszély leselkedik minden sarkon.” (Publishers Weekly)

Fable
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Fable

Ékkő a tolvajok között

Adrienne Young
Cartaphilus Könyvkiadó, 2023.04.13.
A 17 éves Fable-nek egyetlen vágya van: kijutni Jeval szigetéről, ahol egy hajótörést követően az apja négy évvel korábban magára hagyta. Ám a valódi nehézségek csak akkor kezdődnek, amikor végül sikerül elhajóznia. Fable hamar rádöbben, hogy a szeszélyes tengernél csak saját társai veszélyesebbek, és számot kell vetnie: mit és kit áldoz fel a túlélésért?

Egy finom hangvételű, romantikával tarkított könyv, amelyben az olvasó előtt könnyedén megelevenedik az író által megálmodott különleges és kegyetlen világ.
A Fable intrikával és kalanddal teli utazásra visz.

„Egy sötét tengeri fantasy… lebilincselő… és érzéki részletekben gazdag. Azoknak az olvasóknak, akik nem tudnak betelni az erős női karakterekkel.” (Kirkus Reviews)

Adrienne Young többek között a The New York Times nemzetközi bestsellerszerzője; amikor éppen nem az írással foglalatoskodik, szívesen tölti az idejét jógázással, túrázik vagy a következő utazását tervezi.