Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. március 2.
Előrendelhető Az Androméda törzs folytatása

Előrendelhető Az Androméda törzs folytatása

Előrendelhető újdonság

A többek között a Jurassic Parkot és a Westworldöt megalkotó Michael Crichton nevét manapság szinte minden sci-fi-rajongó ismeri. Az 1969-ben megjelent, Az Androméda törzs című regényével az akkor 27 éves szerző új alapokra helyezte a sci-fit, amely addig néhány alkotástól eltekintve távoli világok és korok viszonyaival foglalkozott. Crichton azonban egyszerűen megfogta, és berántotta a földi mindennapok keretei közé: ez volt ugyanis az első regény, mely figyelmeztette a nyilvánosságot a természettudomány növekvő erejére, és utalt arra is, hogy a biológia végül a fizikát és a nukleáris technológiát felváltva, mind a társadalom, mind a hadászat területére óriási befolyással bír majd.

Crichtont egyszer megkérdezték, miért írta a művet. Így felelt: „Azt gondoltam, hogy egy érdekes technológiai problémát szemléltetek vele. Vagyis történik valami, amire az emberiségnek a technológia segítségével kell reagálnia, és kezelnie azt. Azt próbáltam bemutatni, hogy egy-egy probléma megoldásának legjobb módja nem más, mint a megelőzés.”

A többször is filmre vitt regény 50 éves évfordulójára Daniel H. Wilson, a Robokalipszis New York Times bestsellerszerzője úgy döntött, folytatást készít a történethez. Az Androméda evolúció már előrendelhető!

Az Androméda törzs folytatásában Daniel H. Wilson bebizonyítja, hogy Michael Crichton méltó örököse. Ernest Cline, a Ready Player One írója a következőképpen nyilatkozott a regényről:

„Az Androméda evolúció egyszerre szuper folytatás és szeretetteljes tiszteletadás az egyik valaha volt legjobb sci-fi-regénynek.”

Az Androméda evolúció
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Az Androméda evolúció

Daniel H. Wilson
Alexandra Kiadó (A)
Ötven év telt el azóta, hogy egy műholdszonda által a Földre hozott titokzatos, földön kívüli anyag néhány óra leforgása alatt kiirtotta egy arizonai városka majdnem teljes lakosságát, és kirobbantotta minden idők legnagyobb tudományos válságát. Az emberiség pusztulását csak egy maroknyi kutató önfeláldozó munkája akadályozta meg.