Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2021. április 19.
Előrendelhető Siobhan Davis Kennedy Boys-regényciklusának első három kötete!

Előrendelhető Siobhan Davis Kennedy Boys-regényciklusának első három kötete!

Előrendelhető újdonság

„A Találj rám Kyler volt az első könyv, amit olvastam az írónőtől, de már most tudom, hogy biztosan nem ez lesz az utolsó.” (Goodreads olvasói vélemény)

Ha forró izgalomra vágysz, Siobhan Davis Kennedy Boys-regényciklusának első három kötetét ajánljuk figyelmedbe! Amellett, hogy a könyvek szerelmi drámákból és botrányokból semmiképp nem szenvednek hiányt, a történet során végig különleges érzelmi kötelékek alakulásával, pezsgő szenvedéllyel és meglepő titkokkal fűszerezve követhetjük végig a szereplők fordulatokkal teli sorsát. Igazi szappanopera-kaland!

Siobhan Davis Amerika egyik legnépszerűbb szépirodalmi bestsellerszerzője – nem is csoda, hiszen sokszínű fantáziájával megálmodott, majd végtelen kreativitásával papírra vetett romantikus történetei pillanatok alatt képesek az írónő káprázatos, mozgalmas, és mindig csattanókkal teli világába repíteni az olvasót.

A Kennedy Boys-sorozat első trilógiája Faye Donovan történetét meséli el, aki szülei tragikus halálát követően egy számára teljesen idegen környezetbe kerül, és korábban soha nem látott nagybátyjánál kényszerül új életet kezdeni, ahol a Kennedy fiúk személyében megismeri hét unokatestvérét is. Kyler goromba viselkedésével rögtön kitűnik közülük, a fiú látszólag rendkívül idegesítő, Faye mégis az álarc mögött rejtőző valódi énjét látja benne. Kennedyék egy roppant befolyásos család, a feleség saját divatmárkával büszkélkedhet – első ránézésre életük olyan mintaszerű, akár egy tündérmese. A külsőségek mögött azonban megannyi titok és bonyodalom bújik meg, és a történet előrehaladtával a szálak egyre inkább összegabalyodni látszanak, sőt lassan teljesen kibogozhatatlannak tűnnek.

Előtérbe kerül a két unokatestvér, Kyler és Faye kapcsolata, amely az idő múlásával puszta rokonságból mély érzelmeken alapuló románccá formálódik. Létezhet-e ilyesfajta szerelem? A kérdés óriási lavinát indít el, brutális családi botrányoknak lehetünk tanúi, de hamar kiderül, hogy mindez még csak a kezdetek kezdete. Hazugságok sokaságára derül fény, vádak, ellenségek és egy bizonyos ex is képbe kerül – lassan tényleg minden a szerelem útjába áll. Elég erős a kapcsolatuk, vagy a körülmények kerekednek felül? Faye és Kyler készek mindent feláldozni egymásért, ezáltal azonban olyan dolgok kerülnek veszélybe, melyekre senki nem számított. Kyler élete fenekestül felfordul. Hogyan fogadja kapcsolatukat a nyilvánosság? Megérte mindent kockára tenni, s kibontakozhat végre a pár lángoló szerelme?

A Kennedy Boys kötetei egytől egyig sikerkönyvek, Siobhan Davis állítása szerint saját maga is a könyvsorozat megszállottja.

Találj rám Kyler

Találj rám Kyler

Siobhan Davis
Pioneer Books, 2021.10.22.
Kennedy Boys
Ne vágyj olyasmire, ami nem lehet a tiéd…
Faye Donovan mindent elveszített. Szülei halála után otthonát és barátait is el kell hagynia, amikor egy soha nem látott nagybácsi fogadja a családjába.
Faye a számára oly ismerős és otthonos Írországból váratlanul Amerikába pottyan, ráadásul egy teljesen őrült és excentrikus családba.
Ne veszíts el Kyler

Ne veszíts el Kyler

Siobhan Davis
Pioneer Books
Kennedy Boys
Mi van akkor, ha hazugságra épült az életed?
Faye eddig azt hitte, a szülei elvesztésénél rosszabb már nem történhet vele, de tévedett. Nagybátyja döbbenetes bejelentése a földbe döngöli, újra kell gondolnia az egész életét. Minden hazugságra épült. És ami a legjobban fáj, hogy imádott szerelme, lelki társa nem lehet az övé; mindketten tudják, nem követhetik el a szüleik hibáját.
Szerezz vissza Kyler

Szerezz vissza Kyler

Siobhan Davis
Pioneer Books, 2023.11.16.
Kennedy Boys
Aki a tűzzel játszik, könnyen megégetheti magát…
Miután megismerte anyja történetét, Kylernek nincs maradása. Válaszokat akar, ezért vér szerinti apja nyomába ered. Faye pontosan tudja, milyen az, amikor valakinek egy pillanat alatt felfordul az élete. Szerelme után indul, ám arra ő sincs felkészülve, hogy Kynak is vannak sötét titkai, amelynek súlya alatt lassan összeroppan a fiú.