Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. március 30.
Előrendelhető Stephen King az Emelkedés című kötete

Előrendelhető Stephen King az Emelkedés című kötete

Előrendelhető újdonság

Előrendelhető Stephen King új regénye, az Emelkedés, melyben egy új oldaláról mutatkozik be a horror királya: a Castle Rock ikonikus kisvárosában játszódó történet különleges mese megértésről, elfogadásról, segítésről és a jelenkor amerikai mindennapjairól.



Az Emelkedés ráadásul egy exkluzív részletet is tartalmaz majd a Mester egy újabb várva várt kötetéből, a Goodreads olvasói által 2019-ben az év horrorregényének választott Az intézet-ből. A már szintén előrendelhető könyv a rajongók és kritikusok szerint is az utóbbi évek legijesztőbb és legjobb King-regénye – hangulatában egyszerre idéződnek fel olyan nagy klasszikusok, mint a Carrie, A ragyogás, A tűzgyújtó vagy az Az.

Emelkedés

Emelkedés

Stephen King
Európa Könyvkiadó, 2020.04.15.
Castle Rock kisvárosában, Stephen King számos ikonikus történetének helyszínén él Scott Carey, az elvált belsőépítész. Monoton mindennapjait leginkább a beérkező munkák mellett a szomszédjába költözött fiatal nőkkel folytatott sikertelen küzdelem töri meg, akiknek a kutyái rendszerint az ő gyepén végzik el a dolgukat.