Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. március 10.
Előrendelhető újdonság A pletykafészek rajongóinak!

Előrendelhető újdonság A pletykafészek rajongóinak!

Előrendelhető újdonság

Előrendelhetővé vált Elizabeth Klehfoth Gyönyörű idegenek című könyve. A történet főszereplője a 17 éves Charlie, akinek édesanyja rejtélyes eltűnése beárnyékolja az egész életét. A lány minden erejével arra koncentrál, hogy iskolájában, az előkelő Knollwood gimnáziumban kivívja az őt megillető helyet a kiváltságosok között. Amikor a titkos társaság a sorai közé fogadná, Charlie gondolkodás nélkül elfogadja az ajánlatot. A kivételezettek közé azonban nem egyszerű bejutni. Charlie-nak részt kell vennie a Játékban, egy ördögi és kockázatos kincsvadászatban, amivel nem csupán önmagát és a barátait sodorhatja veszélybe, hanem életveszélyes titkokat bolygathat meg. Mert ha kiderül az igazság, Charlie egész világa darabjaira hullhat.

Az izgalmas kötet sokak szerint A pletykafészek hangulatát idézi. A könyvek szerzője, Cecily von Ziegesar a következőképpen nyilatkozott a Gyönyörű idegenekről:

„Pikáns, okos és lenyűgöző. Ügyesen kidolgozott és stílusosan megírt, kivételes debütáló regény. Tökéletes nyári olvasmány a strandra… Csak vigyázz, könnyen leéghetsz, mert ezt a könyvet nem akarod majd letenni!”

Gyönyörű idegenek
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Gyönyörű idegenek

Elizabeth Klehfoth
Alexandra Kiadó (A)
Vajon hova tűnhetett Grace Fairchild, a gazdag ingatlanmágnás, Allister Calloway felesége? Miért hagyja hátra egy jómódú, gyönyörű fiatalasszony csodás otthonát és két kicsi gyermekét? Egyáltalán: önként távozott, vagy valami szörnyűség történt a család tóparti házában?