Nincs engedélyezve a javascript.
33488294_1002748543236138_4536106881919221760_o-1.jpg
Dr. Fauszt Terézia
2020. április 19.
Feng shui és a negatív energiák

Feng shui és a negatív energiák

Kultúra és életmód

Vágóenergia, mérgező nyíl

Olyan negatív hatású erőáramlatokat nevezünk mérgező nyílnak, melyeket éles sarkok hoznak létre (pl. asztal sarka, szekrény éle, tetők éles sarka, kiugró oszlopok, mennyezeti gerendák, villanyoszlopok, tornyok, parabolaantennák, üres zászlórúd, lombhullató fák stb.).

Az anyag a szélek felé besűrűsödik, két energia összegéből eredő vektor a vágóenergia. Gyengítőleg hat, energiaszintet csökkent, és megbetegíti azt, aki felé irányul. A babonák is a feng shuin alapszanak. Pl. aki az asztal sarkán ül, nem megy férjhez, a társaságból kitaszítottnak érzi magát.


Ne együnk, ne dolgozzunk, és ne aludjunk ott, ahol gerendázottság van a fejünk felett. Ha az ágyunkat hosszában szeli át a gerenda, elválaszthatja a párokat, a keresztgerenda fejfájást, illetve gerincproblémákat okozhat. Pénztárgép feletti gerenda tönkreteheti a vállalkozást. Kevés pénz kerül a pénztárgépbe.


Orvosolni lehet a vágóenergiát, pl. éles szélű asztalra tegyünk terítőt, vagy kerekítsük le. Szekrény élét takarjuk el futónövénnyel, textilkendővel, csengősorral, kristálygolyó, mobil- vagy szélcsengő belógatásával, illetve az élek lekerekítésével! Mennyezeti gerendára futtassunk fel növényt, takarjuk el textillel, halászhálóval. Hálószobában az ágy fölé tegyünk baldachint, vagy burkoljuk be a mennyezetet! A zászlórudat helyezzük zöld övezetbe, és tegyünk rá zászlót! A bejárati ajtóra helyezzünk domború vagy homorú bágua tükröt a mérgező nyíllal szemben! Az ablakra tegyünk függönyt vagy növényt, kristálygolyót, szélcsengőt stb. a negatív energiával szemben !


Az egyén energiamezejét ért negatív hatások nemcsak felnőttkorban jelentkeznek, hanem a meglévő normális genetikai program változását is eredményezhetik!