Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. január 12.
Folytatódik az Úriemberek kézikönyve: a bujaságtól az erényekig története

Folytatódik az Úriemberek kézikönyve: a bujaságtól az erényekig története

Friss megjelenés

Mackenzi Lee második regénye, az Úriemberek kézikönyve: a bujaságtól az erényekig (Alexandra Kiadó, 2018) elképesztő sikert tudhat a magáénak, megjelenése után nem sokkal a The New York Times bestsellere lett. Az e kötetben megformált 18. századi biszexuális fiatalember ábrázolásáért Lee Stonewall Book-díjat nyert.

Az elbűvölő sorozat folytatása, az Útmutató hölgyeknek a kalózélethez az előző könyv után egy évvel veszi fel a történet fonalát. Az első kötetben is megismert Felicity Montague intelligens és szenvedélyes nő, azonban az orvosi iskola elutasítja, mondván, csak férfiak képviselhetik a tudományt. Hirtelen azonban új lehetőség nyílik meg előtte: egy híres orvos, akit ismeretlenül is csodál, feleségül veszi Németországban élő gyerekkori barátnőjét. Felicity rendületlenül hiszi, hogy megváltozna az élete, ha találkozhatna az orvossal, csakhogy van egy bökkenő: nincs pénze a hosszú útra. Szerencsére egy titokzatos fiatal nő hajlandó állni a költségeket, ha vele mehet mint a szobalánya. Felicity kételyei ellenére beleegyezik, amikor azonban fény derül útitársa valódi indítékára, már együtt sodródnak egy veszedelmes küldetés során a német vidékről Zürich utcáira, majd onnan az Atlanti-óceán mélyén rejtőző titkok felé.

„Jane Austin, Oscar Wilde és Indiana Jones összegyúrásából született ez a finoman anakronisztikus csemege.” (Kirkus Reviews)

Útmutató hölgyeknek a kalózélethez
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Útmutató hölgyeknek a kalózélethez

Mackenzi Lee
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Egy évvel azután, hogy bátyjával, Montyval kalandos útra vállalkoztak, Felicity Montague visszatér Angliába. Egyrészt menekül egy házassági ajánlat elől, másrészt szeretne beiratkozni egy orvosi iskolába. Ám hiába intelligens és szenvedélyes, az iskola vezetősége elutasítja, mert szerintük csak férfiak képviselhetik a tudományt.
Úriemberek kézikönyve

Úriemberek kézikönyve

A bujaságtól az erényekig

Mackenzi Lee
Alexandra Kiadó (A)
Henry Montague úriembernek született, és annak is nevelték, de soha nem tudott igazán azzá válni. Anglia legjobb iskolái és az apja folyamatos rosszallása ellenére sem képes gátat szabni korhely szenvedélyei­nek. Nem tud felhagyni a szerencsejátékkal, az átmulatott éjszakákkal, és az azt követő reggelekkel, amikor is egy nő vagy egy férfi karjai közt ébred.