Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2021. március 20.
Gyönyörű tematikus társasjátékokkal bővül a Moobius kínálata!

Gyönyörű tematikus társasjátékokkal bővül a Moobius kínálata!

Kultúra és életmód

Akárcsak a könyvek és az olvasás, a társasjátékok is számtalan előnnyel rendelkeznek, például remekül edzik az elmét. Mivel a társasjátékok olyan területeit ingerlik az agynak, amelyek az összetett gondolatokért és az emlékezetformálódásért felelősek, mind a gyerekeknek, mind pedig a felnőtteknek segíthetnek a kognitív képességek fejlesztésében, például a problémamegoldásban és a döntéshozatalban.

Éppen ezért a Moobius oldalán mostantól hangulatos, igényes kivitelezésű tematikus társasjátékok is kaphatók! Legyen szó a Trónok harcáról, A Gyűrűk Uráról vagy James Bondról, ezeknek a társasoknak minden rajongó polcán ott a helye!

Trónok harca Monopoly társasjáték

Trónok harca Monopoly társasjáték

Gyűjtői kiadás

Hasbro
A Trónok Harca Monopoly a klasszikus Monopoly társasjáték új hangulatú, magyar nyelvű kiadása, mely a George R. R. Martin regénye (Game of Thrones), valamint az abból készült népszerű HBO filmsorozat által bemutatott világba vezet el bennünket. Igényes kivitelezésű társasjáték, egyedi külsejű figurákkal, birtoklevelekkel, eseménykártyákkal, táblával és játékpénzekkel.
Trónok harca Rizikó társasjáték

Trónok harca Rizikó társasjáték

A Stratégia és Hóditás Játéka - Delux kiadás

Hasbro
Magyar nyelvű stratégiai társasjáték!
A király halott, a nemesi Házak pedig nem várnak tovább, az elmúlt évek ármánykodása után nyílt háborút viselnek egymás ellen. A Trónok Harca Rizikó Deluxe kiadásában minden híres családot a játékosok irányítanak. A tét a többi Ház legyőzése, az eszközökben pedig senki sem válogat.
Trónok harca Cluedo társasjáték

Trónok harca Cluedo társasjáték

A klasszikus rejtélyek játéka

Hasbro
A Trónok Harca Cluedo-ban két kinyomozható rejtély van, a hozzájuk tartozó szereplőkkel, fegyverekkel és helyszínekkel.
A tábla egyik oldalán a Vörös Erődöt, a másik oldalán Meereen városát láthatjátok.
Gyűrűk Ura Monopoly társasjáték

Gyűrűk Ura Monopoly társasjáték

Gyűjtői kiadás

Hasbro
Magyar nyelvű, limitált példányszámú gyűjtői kiadás.
Utazz Középfölde csodálatos világába! Szedd össze minden erődet és bátorságodat, hogy létrehozhasd saját birodalmadat a Jó és Gonosz erők földjén! A Gyűrűk Ura Monopoly társasjátékban olyan fontos területeket szerezhetsz meg vagy bocsáthatsz áruba, mint Vasudvard, a Helm-szurdok vagy a Végzet Hegye.
Gyűrűk Ura Rizikó társasjáték

Gyűrűk Ura Rizikó társasjáték

Vezesd hadba seregeidet Középföldén! - Limitált számban elérhető

Hasbro
Magyar nyelvű, stratégiai társasjáték. Már csak limitált számban elérhető!
Légy részese a Harmadkort lezáró hatalmas háborúnak, ahol az emberek és tündék szövetsége néz szembe a Két Torony ártó hatalmával! Lesz-e több hajnala az embernek, vagy tényleg eljött az orkok ideje?
Monopoly: James Bond 007 társasjáték

Monopoly: James Bond 007 társasjáték

Hasbro
Eredeti angol nyelvű kiadás, magyar szabályfordítással!
Államtitkok, nők, fegyverek, öltönyök és megint nők minden mennyiségben. A James Bond történetek rajongói számára készült limitált kiadású Monopolyt a 25 különböző filmből származó képekkel, egyedi figurákkal és eseménykártyákkal jelentették meg.