Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2020. február 17.
Ha a végén összegezned kellene az életedet, hogyan szólna a te keserédes történeted?

Ha a végén összegezned kellene az életedet, hogyan szólna a te keserédes történeted?

Előrendelhető újdonság

„A Legvégül egy egész világot kap el egy pillanatban. Maurice Hannigan karaktere csodálatosan lett megalkotva, keserédes visszaemlékezései még sokáig az olvasóval maradnak. Anne Griffin ritka ékszert alkotott.” (John Banville, Man Booker-díjas szerző)

Ha öt embert kellene választanod, hogy összegezd az életedet, kiket választanál? Ha egy-egy poharat emelnél értük, mit mondanál? És mire jönnél rá saját magaddal kapcsolatban, ha már mindent elmondtál?

Anne Griffin hatalmas nemzetközi sikert arató debütáló regénye, a Legvégül a 84 éves Maurice Hannigan történetét meséli el, aki egy ír kisváros szállodájának bárjában üldögélve emlékezik vissza az életére. Az idős úr az este folyamán öt pohárköszöntőt mond öt olyan emberre, akik nagyon sokat jelentettek neki, legyen szó halott családtagokról, eltávolodott gyermekekről, régi szerelmekről. A megrendítő történeteken keresztül – mélyre fojtott örömökről és bánatokról, egy titokban tartott tragédiáról és egy soha be nem vallott, de mindent elsöprő szerelemről – egy vidámsággal és szomorúsággal, diadalokkal és tragédiákkal teli élet tárul elénk.

A könyv olvasása közben úgy érezhetjük, mintha Mauriceszal ülnénk a bárban, és csak hallgatnánk szívmelengetően zengő hangját, miközben ő csak mesél és mesél… Mire vársz hát? Húzz mellé egy széket, és hallgasd meg, hogyan szól egy élet története! A Legvégül már előrendelhető!

Legvégül
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Legvégül

Anne Griffin
Pioneer Books
A 84 éves Maurice Hannigan egy ír kisváros szállodájának bárjában üldögél. Az idős gazda egyedül van, mint mindig, de ez a nap mégis más, mint a többi. Húzz mellé egy széket, és tartsd készenlétben a poharad, mert Maurice végre kész arra, hogy elmesélje az életét!