Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
szeptember 1.
Megjelent Stephen King és Richard Chizmar bestseller trilógiájának sokkoló zárókötete

Megjelent Stephen King és Richard Chizmar bestseller trilógiájának sokkoló zárókötete

Friss megjelenés

A nagy sikerű sorozat zárókötetében a rendkívüli történetmesélő, Stephen King és kiváló szerzőtársa, Richard Chizmar ezúttal Castle Rockból egy űrállomásra, majd egy még messzebb tartó utazásra visznek minket, melynek során Gwendynek egy titkos küldetést kell végrehajtania, hogy megmentse a világunkat. Sőt, talán az egész világegyetemet.

Gwendy utolsó feladata

Gwendy utolsó feladata

Richard Chizmar, Stephen King
Európa Könyvkiadó, 2023.09.01.
Egy titokzatos, fekete kalapos és öltönyös férfi, Richard Farris egy csodálatos, mahagóni varázsdobozt bíz a tizenkét éves Gwendy Petersonra. A dobozka kezdetben apró ajándékokat ajánlott fel a kislánynak, de ez a színes nyomógombokkal ellátott eszköz hatalmas felelősséggel is járt, hiszen gazdája egyetlen mozdulattal bármikor elpusztíthatta volna bármelyik földrészt.

„Drámainak tűnik, de Gwendy Peterson pontosan tudja: a világ sorsa attól függ, ami a dobozban van.”

Egy titokzatos, fekete kalapos és öltönyös férfi, Richard Farris egy csodálatos, mahagóni varázsdobozt bíz a tizenkét éves Gwendy Petersonra. A dobozka kezdetben apró ajándékokat ajánlott fel a kislánynak, de ez a színes nyomógombokkal ellátott eszköz hatalmas felelősséggel is járt, hiszen gazdája egyetlen mozdulattal bármikor elpusztíthatta volna bármelyik földrészt. Később, amikor a sikeres írói, majd politikai karriert befutó Gwendy egy gyerekrabló utáni nyomozásban segített szülővárosában, újra meg kellett küzdenie a doboz kísértésével. Napjainkban Gwendyt már a szenátori székért látjuk versenyben, élete azonban korántsem lehet nyugodt, mert sötét és gonosz erők igyekeznek megszerezni a dobozt, és neki mindenáron meg kell óvnia tőlük. És ahogy korábbi élete egyre jobban felszámolódik, az egyetlen kiutat végül a világűrben találja meg.

A SOROZAT KORÁBBAN MEGJELENT KÖTETEI:

 
„Kezdem ezzel: Stephen King nem csak horrort ír. Ez egy jó példa erre. Igen, van néhány borzalmas dolog ebben a könyvben, de ez nem horror. Ez egy jól megírt, gyönyörű könyv arról, milyen felnőni. A jó és a rossz ellentétéről (és arról, hogyan hozzunk helyes döntéseket a végletektől tartózkodva). Az élet szürkeségéről szól – döntésekről, és azok következményeiről. Fantasztikus, az biztos. Stephen King képes arra is, hogy hihetetlen bonyolult gyerekkaraktereket alkosson. Amikor a kezembe vettem ezt a könyvet, semmit sem tudtam a másik szerzőről – és nem tudom, mennyire vette ki a részét az írásból, de mivel ennyire tetszett ez a könyv, mindenképpen utána fogok nézni a munkásságának."  -  Amazon olvasói vélemény
Gwendy és a varázsdoboz

Gwendy és a varázsdoboz

Richard Chizmar, Stephen King
Európa Könyvkiadó
A maine-i Castle Rock furcsa események és szokatlan látogatók szemtanúja volt az évek során, de van egy történet, amelyet soha nem mondtak el… eddig.

 

„A rövid, ütős fejezetek felpörgetik a lapokat… A bájos főszereplő és a kísértés izgalma elbűvöli a rajongókat és az új olvasókat is.”  - Publishers Weekly

Gwendy és a bűvös toll
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Gwendy és a bűvös toll

Richard Chizmar
Európa Könyvkiadó
A téli vihar nyomában a gonosz újra betör Castle Rock kisvárosába. Norris Ridgewick seriff és csapata két eltűnt lányt keres kétségbeesetten, de egyre fogy az idő, és egyre bizonytalanabb, hogy élve találják-e meg őket.