Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. november 30.
Hangolódj az ünnepekre Milly Johnson legújabb romantikus regényével, a Karácsonyi gyermekáldással!

Hangolódj az ünnepekre Milly Johnson legújabb romantikus regényével, a Karácsonyi gyermekáldással!

Friss megjelenés

Hangolódj az ünnepekre Milly Johnson legújabb romantikus regényével, a Karácsonyi gyermekáldással! A Sunday Times bestsellerszerzőjének vadonatúj regénye csodálatos olvasmány, tele szerelemmel, élettel, nevetéssel, néhány könnyel – és ropogtatnivalókkal!

„Minden alkalommal, amikor felfedezel egy újabb Milly-könyvet, olyan érzés, mintha egy arannyal teli edényt találnál.” – Heat

Megható történet három kismamáról és újdonsült barátságukról:

Eve Glace – a Winterworld vidámpark társtulajdonosa – gyermeket vár, ráadásul a szülés várható időpontja december 25-e, így az egész vidámpark babaváró lázban ég. Férjével, Jacques-kal úgy döntenek, esküvői fogadalmukat is megújítják, méghozzá minden létező pompával, ami az első alkalommal hiányzott. Örömüket azonban beárnyékolja, hogy úgy tűnik, valaki szabotálni próbálja az ünnepi szezont.

Annie Pandoro és férje, Joe egy kis karácsonyi kekszgyár tulajdonosai, sikeresek és boldogok együtt, annak ellenére, hogy az élet sosem ajándékozta meg őket a hőn áhított gyermekkel. Annie a menopauza tüneteit érzi, így a remény utolsó lángja is kezd kihunyni, ám amikor rájön, hogy a testében történő változások nem a menopauzát, hanem a várandósságot jelzik, a pár öröme határtalan.

Palma Collins béranyaság révén próbál szabadulni az egész életét beárnyékoló nélkülözésből egy új élet reményében. Ám amikor az őt felbérlő gazdag pár éppen a teherbe esése után szakít, magára marad egy olyan magzattal, akit sosem akart megtartani.

Annie, Palma és Eve a várandós kismamáknak szánt „Karácsonyi Puding Klubban” találkoznak, melyet egy fiatal orvos indított el – aki nem mellesleg Palma első szerelme volt az iskolában –, hogy segítsen a leendő anyáknak megosztani a terhességgel kapcsolatos tapasztalataikat. A három kismama élete gyökeresen eltérő, és mindannyian mást várnak az anyaságtól; vajon segíthetnek egymásnak, és megtalálhatják a boldogságot és a lelki békét a karácsony közeledtével?

Karácsonyi gyermekáldás
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Karácsonyi gyermekáldás

Milly Johnson
Pioneer Books, 2021.11.30.
Tárd ki az ajtód, amikor az élet kopogtat. Akkor is, ha éppen havazik. The Sunday Times-bestseller
Eve Glace - a Winterworld társtulajdonosa - állapotos. Ettől az egész vidámpark babaváró lázban ég, különösen, hogy a szülés várható időpontja december 25-ére esik.

Ha olvastad az írónő korábbi műveit, néhány ismerős karakterrel is találkozhatsz: a főszereplő Eve és Jacques például a Téli lángból, Raychel pedig a Nyári flörtből lehet ismerős, de a mellékszereplők között is bőven akadnak ismerős arcok korábbi regényekből – többek között feltűnik Helena, Janey és Elizabeth is a Yorkshire Puding Klubból.

„Tele van szeretettel és nevetéssel.” – Daily Express

Az 1964-es születésű Milly Johnson az egyik legnépszerűbb brit romantikus szerző, művei rendszeresen szerepelnek a sikerlisták élén, és világszerte több mint egymillió példányban keltek el. Gyermekkora óta imád írni és olvasni, példaképének a legnagyobb klasszikus angol írónőket, Jane Austent és a Brontë nővéreket tekinti. Könyvei többnyire a nőket és erejüket hirdetik, és a szerelmet, a barátságot és a második esély lehetőségét ünneplik. Milly kivételes író, aki szívét és lelkét beleadja minden egyes könyvébe és karakterébe, akit megalkot. Egyedi humora, szórakoztató stílusa és regényeinek jellegzetes „britsége” teszik a romantikus regények koronázatlan királynőjévé, nem meglepő tehát, hogy 2014-ben elnyerte a romantikus szerzők díját a legjobb szórakoztató regény kategóriájában. 2015-ben a Yorkshire Society művészeti díjával tüntették ki, emellett a brit Vacsoracsata barnsley-i kiadásának győztese. Az írás mellett gyakran szerepel tévéműsorokban is, valamint újságíróként és rádiós műsorvezetőként is tevékenykedik. A dél-yorkshire-i Barnsley-ban született, ott nőtt fel és él ma is két fiával és állataival: Teddyvel, a kutyával és két elkényeztetett macskával.