Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2022. március 9.
Hány hullára van szükség a belső egyensúlyhoz?

Hány hullára van szükség a belső egyensúlyhoz?

Előrendelhető újdonság

Elhidegült házastárs, alig látott gyermek és egy ellentmondást nem tűrő, kegyetlen ügyfél. Björn Diemelnek sikeres védőügyvédként nagyon kevés ideje jut a családjára, így nem csoda, ha nem találja helyét a saját életében, és kiutat keres.

A férfit felesége arra kényszeríti, hogy keressen fel egy jelentudatossági trénert – mindezt annak érdekében, hogy helyrehozza házasságát, bebizonyítsa, hogy jó apa, és helyreállítsa a munkája és a magánélete közötti egyensúlyt. A kezdetben a mindfulness-szemináriumokat feleslegesnek tartó, igencsak szkeptikus Björn számára valóban meglepő változásokat hoztak ezek a találkozók: gyorsan tanul, időt szakít a lányára, és ritkábban járt be az irodába.

Ám amikor a rettegett ügyfele, egy maffiafőnök veszélybe sodorja a nehezen megszerzett belső békét, Björn a tréningen elsajátított tudatosság elveit felhasználva hidegvérrel megöli ügyfelét.

Mindezek után higgadtan és tárgyilagosan néz szembe a néhai maffiafőnök után kutató rendőrséggel, a kényelmetlen kérdéseket feltevő feleségével és a bosszúra szomjazó maffiával, az éberség minden szabályát figyelembe véve.

A Gyilkos tudatosság egy szándékos és lassított gyilkosság története, mindenekelőtt egy eredeti és igazán szórakoztató regény: egyfajta keveréke a jelentudatossági kézikönyvek és a krimi műfajának, emellett pedig az elmúlt évek legnagyobb német krimisikere.

A különleges könyv rengeteg nemzetközi olvasói visszajelzésnek örvend:

„Lelkesen olvastam a könyvet, és a legapróbb részletekben leírt gyilkosságok ellenére gyakran hangosan felnevettem. Olyan csodálatosan okos és kedves a bűnöző. Krimiszatíra, amelyet egyszerűen nem lehet letenni, és mindig szórakozottan olvassa tovább.”

„Nem szabad azt gondolni, hogy minden gördülékenyen fog menni, az túl konstruált, túl szándékos és hamar unalmas lenne. Dusse mindig is tartogat meglepetéseket és váratlan fordulatokat, amelyek egy nagyszerű, elkerülhetetlen fináléhoz vezetnek. A Gyilkos tudatosság izgalmas regény, amelyet az olvasó nem akar egyhamar letenni.”

Gyilkos tudatosság
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Gyilkos tudatosság

Hány hullára van szükség a belső egyensúlyhoz?

Karsten Dusse
Alexandra Kiadó (A)
Gyilkos tudatosság
Elhidegült házastárs, alig látott gyermek és egy ellentmondást nem tűrő, kegyetlen ügyfél. Nem csoda, hogy a védőügyvéd, Björn Diemel nem találja helyét a saját életében, és kiutat keres.