Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. április 16.
Helen Fielding: Bridget Jones koronavirális naplója

Helen Fielding: Bridget Jones koronavirális naplója

Könyvajánló

Szerencsére nem maradunk nevetés nélkül a mostani nehéz helyzetben sem, ugyanis Helen Fielding megírta Bridget Jones koronavirális naplóját!

A világhírű szerző az angliai karantén első napjait mutatja be Bridget Jones szemszögéből.

08.00. Miranda volt.

– Gyantázás – susogta ördögien. Rámeredtem a monitorra. Valóban kezdett egybeszemöldököt és harcsabajuszt növeszteni. – El ne áruld valakinek, hogy egyáltalán ilyeneket gondolok, de felfogod, hogy kezdünk visszatérni a természethez? Se fodrász, se manikűr, se gyantázás…

Az asztalba kapaszkodtam, miközben újabb magától értetődőnek vett kerekek hullottak ki a mindenség autóbuszából.

– P**ba, mennem kell! – szólt Miranda. – Zoom-konferencia undorító közeliben. Miért pont abban a pillanatban kellett ósdivá és otrombává válnia a konferenciahívásnak, amikor visszavadulunk az ősállapotba?

– Me too – mondtam. – Zoomolunk a Frappírozzuk Britanniát csapattal. Kilenckor. Majd dumálunk.

Bridget Jones naplója 3. - Bolondulásig

Bridget Jones naplója 3. - Bolondulásig

Helen Fielding
Bridget Jones babát vár
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Bridget Jones babát vár

Helen Fielding