Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. április 21.
Hódolj szenvedélyednek a karantén alatt: válj igazán jó kenyérsütővé!

Hódolj szenvedélyednek a karantén alatt: válj igazán jó kenyérsütővé!

Friss megjelenés

Kenyérsütés otthon? Elsőre macerásnak hangzik, ráadásul a boltokban annyiféle pékárut lehet kapni, minek vesződjünk még ezzel is otthon? Nos, aki így gondolja, még sosem érezte az éppen sülő kenyér illatát, és nem harapott bele a frissen sült kenyérropogós héjába.

Ráadásul a házi kenyér már csak azért is egészségesebb, mint a bolti, mert biztosan tartósítószer- és egyéb adalékanyag-mentes. És nagyon szívmelengető dolog a családnak vagy a vendégeknek saját készítésű kenyérrel kedveskedni. Felkeltettük az érdeklődésedet? Vágjunk is bele!

A Hogyan legyünk profi kenyérsütők? egyszerű, felhasználóbarát receptekkel lebbenti fel a fátylat a pékmesterség titkairól, hogy a mi otthonunkat is a frissen sült vekni illata lengje be. A pékmesterséget autodidakta módon elsajátító és ma már nagy sikerű saját pékséget vezető Bonnie Ohara könyvében minden benne van, amire szükségünk lehet: átfogó bevezető, a legszükségesebb konyhai felszerelés bemutatása, a kenyérkészítés folyamatának világos magyarázata, könnyen megérthető sütési technikák, valamint nagyszerű tippek.

És mi a legjobb ebben a könyvben? Hogy a veszélyhelyzet és a nyomdák korlátozott működése ellenére is hamarosan megjelenik! Rendeld elő még ma 20% kedvezménnyel, és töltsd a májust egy igazán hasznos és szórakoztató tevékenységgel: válj te is profi kenyérsütővé!

Hogyan legyünk profi kenyérsütők

Hogyan legyünk profi kenyérsütők

Bonnie Ohara
Alexandra Kiadó (A)
Tudod, mitől lesz igazán jó a házi kenyér, a rusztikus vekni, a focaccia, a briós és a ciabatta? Liszt, élesztő, víz és só - csupán ezek az egyszerű hozzávalók kellenek hozzá, ám a jó kenyér elkészítése mégis nagy feladat elé állítja az otthoni kenyérsütésben járatlanokat.