Nincs engedélyezve a javascript.
Európa Könyvkiadó
november 10.
Itt az első trailer A kívülálló sorozathoz

Itt az első trailer A kívülálló sorozathoz

Stephen King vérfagyasztó regényeiből sorra készülnek a filmes feldolgozások – ezúttal 2019 legjobban várt thrilleréből, A kívülálló címen hazánkban idén ősszel megjelent kötetből készül minisorozat az HBO gyártásában.

Az adaptáció forgatókönyvét Richard Price írta, a producerek között pedig olyan nagy nevek szerepelnek mint a Lost Emmy-díjas alkotója, Jack Bender, valamint a világhírű író, Dennis Lehane.

Jason Bateman nemcsak producerként és rendezőként, de – a történetbeli gyanúsított, Terry Maitland edző szerepében – színészként is közreműködik. Ben Mendelsohn a meggyilkolt kisfiú detektív édesapját, Ralph Andersont játssza a sorozatban, mellette pedig többek között látható lesz még Paddy Considine, Bill Camp és a Bíborszínből is ismert Cynthia Erivo.

Nézzétek meg a várhatóan 2020. január 12-én debütáló sorozat trailerét:

A kívülálló

A kívülálló

King, Stephen
Európa Könyvkiadó, 2019.09.09.
A Mr. Mercedes - Aki kapja, marja - Agykontroll trilógia után Stephen King - vagy ahogy rajongói világszerte emlegetik: a Mester - ismét egy hátborzongató thrillerrel hozza rá olvasóira az álmatlanságot. Az oklahomai kisváros, Flint City egyik parkjában brutálisan megerőszakolt, meggyilkolt és megcsonkított holttestre bukkannak.