Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. február 19.
Izomépítés és testformálás mesterfokon

Izomépítés és testformálás mesterfokon

Könyvajánló

Minden szabadidődet az edzőteremben töltöd, görcsösen ügyelsz a diétádra, mégsem sikerül elérned a kívánt formát? Mit szólnál, ha azt mondanánk, nem benned van a hiba?

Ugyanezzel a problémával küzdött Michael Matthews, az Izmosabb, szálkásabb, erősebb című testépítő könyv szerzője is. Michael hét évig naponta több órát töltött az edzőteremben, több ezer dollárt költött személyi edzőkre és táplálékkiegészítőkre, mégsem volt elégedett a megjelenésével. Elege lett a média által felkapott edzésmítoszokból és az agyonreklámozott táplálékkiegészítőkből, és beleásta magát az izomépítés és zsírégetés valós élettanába. Napjainkra Michael elérte kitűzött célját, sokkal egyszerűbben, mint a fitneszipar szeretné elhitetni velünk. Izmosabb, szálkásabb, erősebb című könyvében bemutatja az általa követett módszereket, ledönti a testépítést körülvevő valótlan legendákat, és segít, hogy anélkül érd el az álomformát, hogy e körül forogna az egész életed!

Izmosabb, szálkásabb, erősebb

Izmosabb, szálkásabb, erősebb

A férfi testépítés tudománya

Michael Matthews
Alexandra Kiadó (A), 2018.
Ha a lehető leggyorsabban szeretnél izmos, szálkás és erős lenni, de nem rendelkezel szerencsés genetikával, és nem akarsz szteroidokat szedni, rengeteg időt tölteni a konditeremben és nevetséges összegeket költeni táplálékkiegészítőkre… akkor ez a könyv neked szól.

Testformáláskor az edzésterv mellett az étkezésre is különösen fontos odafigyelni, hiszen a bevitt és felhasznált tápanyagok alapjában meghatározzák az izomtömeg-növekedést. A világklasszis sportolók és testépítőbajnokok azonban a finom ételek feladása nélkül növelik izomtömegüket. Hogyan csinálják? Kendall Lou Schmidt testépítő szakember és személyi edző több mint egy évtizede segít klienseinek elképesztő eredményeket elérni könnyen elkészíthető receptekkel és személyre szabható étrendekkel, amelyeket most Profi testépítő szakácskönyv című könyvében megoszt az olvasókkal is.

Kezdődhet hát az izomépítés?

Profi testépítő szakácskönyv
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Profi testépítő szakácskönyv

Kendall Lou Schmidt
Alexandra Kiadó (A)
Számtalanszor hallottuk már, hogy az izomépítés, a kigyúrt test és a nagyobb súlyok emelésének kulcsa a csirkemell, a tojásfehérje és a brokkoli fogyasztása. Bár igaz, hogy a testépítők étrendje ugyanolyan fontos, mint az edzéstervük, a világklasszis sportolók és testépítőbajnokok a finom ételek feladása nélkül növelik izomtömegüket.