Nincs engedélyezve a javascript.
385x385_rgb_01-1.jpg
Lux Kiadó
március 6.
Kalandozz a kristályok világában!

Kalandozz a kristályok világában!

Könyvajánló

A kristályok az őskortól kezdve fontos szerepet játszanak az emberek életében: nemcsak sokféle, egyedülálló szépségük bűvöl újra és újra el bennünket, hanem gyógyító és védő hatásuk is régóta felkeltette figyelmünket. Az ógörög vázákon például minden gyereknek láthatunk a nyakában egy amulettláncot, ami arra volt hivatott, hogy megóvja viselőjét a gonosz erőktől. Sajnos ezek nem minden esetben jártak sikerrel, hiszen a kristályok megfelelő használata kényes terület – sok esetben tehát tapasztalt ezoterikusok és természetgyógyászok segítségére lehet szükség. Éppen ezért az alábbiakban szeretnénk ajánlani olvasóinknak három praktikus útmutatót a kristályok világához.

Heather Askinosie: Kristályok az év minden napjára

Heather Askinosie könyvét kezdő és gyakorlott kristályhasználóknak is ajánljuk, ugyanis gyönyörű illusztrációk és történeti érdekességek mellett érthetően és olvasmányosan bemutat 52 kristályt, valamint elmagyarázza azok aktiválásának módját is. Illetve a kristálykombinációkban rejlő hatalmat is megismerhetjük. A szerző három évtizedes tapasztalata alapján megmutatja, hogyan lehetnek segítségünkre a kristályok az év minden napján: hogyan tehetik jobbá életünket.

Kristályok az év minden napjára

Kristályok az év minden napjára

Drágakövek a mindennapokra, útmutató az egészséghez, a jóléthez és a kiegyensúlyozottsághoz

Heather Askinosie
Lux Kiadó, 2023.10.31.
A saját szerencséd kovácsa szeretnél lenni? Ez lesz a nap, amikor végre áttörsz a téged gátló kreatív blokkon, vagy pedig végleg megszabadulsz a téged hátráltató dolgoktól? Vagy csak egy nyugodt, pihentető éjszakára vágysz? Bárkik is vagyunk, és bármire is vágyunk, a kristályok energiát és célt adnak számunkra, emellett a hétköznapjainkat megszépítő és átformáló csodálatos tárgyak.

Karen Frazier: Gyógyító kristályok

Ha még csak most kezded megismerni a kristályok világát, ne hagyd ki ezt a könyvet! Karen Frazier – a metafizika területén szerteágazó képzettséggel rendelkező tanító, gyógyító és médium – átfogó képet fest a kristályok erejéről, tanácsokat ad több mint 90 hétköznapi probléma megoldásához, és beavat csaknem 200 gyógymódba. Bár természetesen a jártasabbaknak is érdemes kézbe venniük, könnyen áttekinthető, de hatalmas tudáshalmaza miatt különösen ajánljuk gyorstalpalónak az újak számára.

Gyógyító kristályok

Gyógyító kristályok

Karen Frazier
Lux Kiadó, 2023.05.04.
Teremts pozitív változást az életedben a kristályok erejével! Szomorú esemény történt, amit nem vagy képes feldolgozni? Segítségre lenne szükséged a mindennapi nehézségek leküzdéséhez? Békére vágysz, és a boldogságot keresed? Kövesd a Gyógyító kristályok útmutatásait a teljesebb életért!

„Tökéletes bevezető a kristályok világába. Ezzel a könyvvel érdemes kezdeni, ha meg akarunk ismerkedni a kristályokkal, és a lehető legnagyobb hatásfokkal szeretnénk használni őket.”   (Goodreads, olvasói vélemény)

Judy Hall: Kristálybiblia

Végül pedig következzék egy kötelező darab! Miért az? Mert a megjelenése óta eltelt közel két évtizedben a világ első számú útmutatójává vált a kristályok terén. Mert általa megismerhetjük minden kő praktikus, ezoterikus, pszichológiai, spirituális, centripetális, mentális, fizikális és gyógyító hatásait. Mert mind a tradicionális, mind a kortárs kristályismeretet magába foglalja. És mert korunk egyik legnagyobb ezoterikus gyógyítója és valláskutatója írta: Judy Hall.

Kristálybiblia

Kristálybiblia

Amit a kristályokról tudni érdemes

Judy Hall
Lux Kiadó, 2023.11.17.
A megjelenése óta eltelt szűk két évtizedben a Kristálybiblia a világ első számú útmutatójává vált a kristályok világában. A könyv formátuma révén könnyen rátalálunk az általunk ismert kristályokra, és azonosíthatjuk a számunkra ismeretleneket.

„A cím mindent elárul. Az én példányom tele van szamárfülekkel, és sok oldalt vissza kellett ragasztani, mert annyira sokat használom.”

(Goodreads, olvasói vélemény)