Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. november 27.
Karácsonyi ajándékötletek kisgyermeked számára

Karácsonyi ajándékötletek kisgyermeked számára

Könyvajánló

Az ünnepi készülődés időszaka mindig varázslatos – főleg, ha kisgyermek is van a családunkban, környezetünkben! A megfelelő Mikulás-napi és karácsonyi ajándékok kiválasztása azonban sokszor fejtörést jelenthet a legfelkészültebb szülők számára is. Rövid gyűjteményünkben néhány friss könyvújdonságot és örök klasszikust ajánljunk, amelyekkel garantáltan mosolyt csalhatsz a kicsi arcára!

1. A nagy MikulásGyár mesekönyv

Mi lehetne tökéletesebb ajándék Mikulásra, mint a MikulásGyár saját, több mint 100 varázslatos történetet tartalmazó mesekönyve? Mesék a világ minden tájáról, minden évszakra és minden hangulatra a barátságról, a szeretet fontosságáról és a jókedvről, hogy az ünnepi készülődés hangulata egész évre kitartson! Ráadásul minden példány megvásárlásával a MikulásGyár jótékony munkáját támogatod, így nemcsak a sajátod, hanem más gyermekek arcára is mosolyt csalhatsz.

A nagy MikulásGyár mesekönyv

A nagy MikulásGyár mesekönyv

Alexandra Kiadó (A)
Kalandból sosem fogy ki a világ, ahhoz túl sokan vagyunk, és túl sok minden történik. Minden nap új lehetőség a tanulásra, a szépség felfedezésére és arra, hogy örömet okozzunk egymásnak. Az ajándékozás egyszerre kihívás és művészet, legalább annyira izgalmas adni, mint kapni.

2. Ölelj meg, pici maci! Ölelj meg, kicsi kutyus!

Az olvasás iránti szeretetet kisgyermekkorban alapozhatjuk meg – ám a legkisebbek számára sokszor nem is a mese, hanem az olvasó személye, a közös meseolvasás közben érzett szeretet és biztonság jelenti az igazi örömöt. Nincs is jobb annál, mint amikor egy önfeledt, játékkal töltött nap után hozzábújunk valakihez, akit szeretnünk. Tegyük még vidámabbá a meseolvasással töltött időt ezekkel az ötletes, kedves ujjbábbal kiegészített mesekönyvekkel!

Ölelj meg! - pici maci

Ölelj meg! - pici maci

Alexandra Kiadó (A)
Nincs is jobb annál, mint amikor egy önfeledt játékkal töltött nap után hozzábújunk valakihez, akit szeretnünk. Tegyünk még vidámabbá a gyermekünkkel töltött meseolvasást ezzel az ötletes, kedves ujjbábbal.
Ölelj meg! - kicsi kutyus

Ölelj meg! - kicsi kutyus

Alexandra Kiadó (A)
Nincs is jobb annál, mint amikor egy önfeledt játékkal töltött nap után hozzábújunk valakihez, akit szeretnünk. Tegyünk még vidámabbá a gyermekünkkel töltött meseolvasást ezzel az ötletes, kedves ujjbábbal.

3. Elia Zaharia Zogu: A fehér rózsa – Albánia mesebeli magyar királynéjának története

Legújabb mesekönyvünk, A fehér rózsa egészen különleges tündérmese, hiszen főhőse valóban élt, nagyjából száz évvel előttünk, a mi országunkban. Geraldine volt a neve, de jósága és szépsége okán mindenki fehér rózsának hívta. Fedezzük fel együtt, hogyan lett egy magyar grófkisasszony Albánia királynéja, és hogy mennyire szerette az albánok ismeretlen, ősi hagyományokkal és fehér fejfedőkkel teli országát!

A fehér rózsa
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

A fehér rózsa

Albánia mesebeli magyar királynéjának története

Elia Zaharia Zogu
Alexandra Kiadó (A), 2020.11.24.
Egyszer volt, hol nem volt… Egyszer régen, Magyarország gyönyörű királyságában élt egy arany hajú grófkisasszony, aki a rózsák nyelvét beszélte!

4. 100 magyar népmese – A Magyar népmesék sorozat teljes kiadása

A Magyar népmesék rajzfilmsorozat valódi kulturális kincsünk: ezeken a meséken több generáció felnőtt már, zenéje, a főcím ágról ágra szálló madara mindannyiunk közös élménye és emléke. A történetek valódi családi mesék, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy közelebb vigyék a gyerekekhez népmesei hagyományunkat, miközben jellegzetes képi, zenei és szövegvilágukkal a felnőttek számára is remek szórakozást biztosítanak.

100 magyar népmese

100 magyar népmese

A Magyar népmesék sorozat teljes kiadása

Alexandra Kiadó (A), 2015.
100 mese
A Magyar népmesék sorozat valódi kulturális kincsünk: ezeken a meséken több generáció felnőtt már, a sorozat zenéje, a főcím ágról ágra szálló madara mindannyiunk közös élménye és emléke. A történetek valódi családi mesék, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy közelebb vigyék a gyerekekhez népmesei hagyományunkat.

5. Gordana Maletić: Bölcs mesék az állatokról

A kötetben található kilenc állatmese egytől egyig tanulságos történet az emberi gyarlóságokról és erényekről. A népi ihletésű példázatok hosszú évszázadok tapasztalatát és bölcsességét adják át a mai gyerekeknek, akik a ravaszdi róka, a megfontolt süni és a kíváncsi kisegér kalandjain keresztül tanulhatnak fontos leckéket az életről. A Bölcs mesék az állatokról fordulatos, olykor mulatságos történetei családi beszélgetésekhez is remek kiindulópontként szolgálhatnak, a részletgazdag illusztrációkon pedig a legkisebbek is sok érdekes felfedeznivalót találnak.

Bölcs mesék az állatokról

Bölcs mesék az állatokról

Gordana Maletić
Alexandra Kiadó (A), 2016.
A kötetben található kilenc állatmese egytől egyig tanulságos történet az emberi gyarlóságokról és erényekről. A népi ihletésű példázatok hosszú évszázadok tapasztalatát és bölcsességét adják át a mai gyerekeknek, akik a ravaszdi róka, a megfontolt süni és a kíváncsi kisegér kalandjain keresztül tanulhatnak fontos leckéket az életről.