Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2021. április 8.
Kihirdették a Vágy/Valóság című Netflix-sorozat főszereplőit!

Kihirdették a Vágy/Valóság című Netflix-sorozat főszereplőit!

Megfilmesítés

A Pioneer Books gondozásában nemrég megjelent BB Easton 44 fejezet 4 férfiról című, pikáns humorú könyve. A világ talán legszókimondóbb iskolapszichológusaként számontartott BB Easton éveken keresztül igyekezett feldobni a szexuális életét, majd végső elkeseredésében naplóírásba fogott. Ám nem az unalmasnak ítélt mindennapjairól és a jóképű,de távolságtartó férjéről kezdett írni: naplóbejegyzéseiben forrófejű, tetovált expasijai elevenedtek meg – azok a férfiak, akikkel fiatalkorában megélte a szenvedélyt, és akik persze sok fejtörést okoztak. A múlttal folytatott képzeletbeli viszony azonban nem sokáig maradhatott a nő titka – férje ugyanis ráakadt a naplóra, és láss csodát, bevállalósabb lett tőle…

44 fejezet 4 férfiról
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

44 fejezet 4 férfiról

Egy bevállalós pszichológusnő feljegyzései

B.B. Easton
Pioneer Books, 2021.
Egy iskolapszichológusnak nem illik könyvet írni a szexről, mert az sokak szerint erkölcstelen lenne. Szerencsére az erkölcs soha nem volt az erősségem. Miután éveken keresztül igyekeztem feldobni a szexuális életemet, felhagytam a próbálkozással, és inkább naplóírásba fogtam.

A forró történet a Netflix figyelmét sem kerülhette el: már a tavalyi évben kiderült, hogy nyolcrészes minisorozat készül Vágy/Valóság címmel, a feldolgozásról azonban eddig nem sokat lehetett tudni, mindössze annyit, hogy még 2021-ben várható a premier. Most azonban végre fény derült a szereplőgárda központi alakjaira! A Deadline értesülései szerint a forgatókönyvíró, Stacy Rukeyser, és a főleg női rendezőkből álló gárda az Odaát című sorozatból is ismert Sarah Shahi spanyol–iráni származású amerikai színésznőt választotta a főszerepre, ő fogja tehát alakítani BB Easton sorozatbéli karakterét, Billie Connellyt. A férj, Cooper szerepét pedig a The Brave című sorozat sztárjára, Mike Vogelre osztották. Emellett feltűnik még Adam Demos és Margaret Odette is – előbbi Billie egyik múltbeli szeretőjét, utóbbi a legjobb barátnőjét formálja meg a feldolgozásban. Külön érdekesség, hogy a Vágy/Valóság háttérstábja szinte kizárólag nőkből áll: a Netflix a forgatókönyvírói és produceri szerepek mellett intimitáskoordinátornak, jelmez- és díszlettervezőnek, illetve operatőrnek is nőket foglalkoztat! A szerző, BB Easton így írt a jelenségről az Instagram-oldalán:

„Olyan büszke vagyok erre a csapatra, hogy sírni tudnék. Még sosem láttam ilyesmit, és ami a legjobb, hogy mindezt egy férfinak köszönhetjük! A sorozat főproducere, J. Miles Dale már a legelején elmondta nekem, hogy rengeteg női szakembert szeretne a készítők között, és ez az energia a show minden porcikáját átjárja!

Imádom a férfiakat, és főleg azokat a férfiakat, akik ajtót nyitnak a nőknek (szó szerint és átvitt értelemben is). Köszönöm, Miles. A te érdemed, hogy ezek a briliáns, tehetséges nők most mind megmutathatják, mire képesek!”

A premier pontos dátumára és az első előzetesekre sajnos még várnunk kell, de el kell ismerjük, a sorozat már így is igazán ütősnek ígérkezik! És szerencsére hangolódásként addig is forgathatjuk a 44 fejezet 4 férfiról lapjait! Ráadásul – ha még ezzel sem tudnánk betelni – hamarosan érkezik a folytatás is...

A 44 fejezet-sorozat kötetei

A Csontarcú
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A Csontarcú

B.B. Easton
Pioneer Books
44 fejezet
1997-ben minden bizonnyal Ronald "Knight" McKnight, a Csontarcú számított a legelvetemültebb és legkiismerhetetlenebb srácnak a Peach State Középiskolában... sőt talán az egész földkerekségen. Knight mindenkit gyűlölt, kivéve engem, BB-t a szemtelen, nagyszájú punkcsajt, akinek pont mellette volt a szekrénye a folyosón.
A sebesség megszállottja
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A sebesség megszállottja

B.B. Easton
Pioneer Books, 2021.09.06.
44 fejezet
Ronald "Knight" McKnight teljesen megszállott volt. Mindenáron birtokolni akart, egy igazi pszichopata. Ennek ellenére fülig beleszerettem... és teljesen összeomlottam, amikor tengerész­gyalogosnak állt. Mielőtt lelépett volna, azt mondta, találjak jobb pasit magamnak ám én mégsem így tettem. Hanem belebotlottam Harley-ba.
A rocksztár
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A rocksztár

B.B. Easton
Pioneer Books, 2022.03.29.
44 fejezet
1999-ben találkoztam az én szőke hercegemmel. A magas, tetovált, őrülten jóképű srác nem fehér lovon jött, hanem basszusgitáron játszott a hírnévre szomjazó Phantom Limb nevű bandában. De kellett nekem. Rögtön tudtam, mihelyt rám villantotta szégyenlős mosolyát. És ezt ő is tudta. Hansel "Hans" Oppenheimernek ami a szívén, az a száján, ráadásul dalszövegeket írt rólam.
Az öltönyös
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Az öltönyös

B.B. Easton
Pioneer Books
44 fejezet
"Mióta buksz az öltönyös pasikra? Eddig csak azok tetszettek, akik úgy néznek ki, mint akik öltönyös férfiakat rabolnak ki. Fegyverrel."
Ez volt az igazság. 2003-ra elég nyilvánvalóvá vált, hogy milyen pasik az eseteim. Szívemen a tetoválás: Rendes srácok kíméljenek! Pont ezért kellett parkolópályára raknom Ken Eastont.