Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. augusztus 12.
Kísérd el a reneszánsz kor legismertebb alakját egy szörnyű bűntény megoldásának történetén!

Kísérd el a reneszánsz kor legismertebb alakját egy szörnyű bűntény megoldásának történetén!

Előrendelhető újdonság

Leonardo da Vinci zsenialitása és sokoldalúsága a kutatók, műértők mellett számos író, filmkészítő és művész munkáját is inspirálta a halála óta eltelt évszázadokban. Így történt ez az eredetileg kémikus végzettségű olasz Marco Malvaldival is, aki egyetemi éveiben kezdett regényírásba, először csak önmaga szórakoztatására, majd később a pozitív visszajelzések hatására hivatásként is. Már első krimiregénye nagy sikert aratott hazájában, tudományt, történelmet és bűncselekményeket kombináló történetei mára pedig a nemzetközi olvasóközönséget is meghódították.

A díjnyertes olasz krimiszerző legújabb regényében a reneszánsz kor legismertebb alakját, Leonardo da Vincit kelti életre. Ám a Da Vinci gyilkos találmánya nem életrajzi mű, hanem fikció, egy különleges detektívtörténet, amelynek főszereplője nem egy modern kori krimibe illő kiégett rendőrnyomozó, hanem maga a zseniális polihisztor.

1493, Milánó. Ludovico Sforza kastélyának kertjében egy holttestet találnak. Erőszak nyomai nem láthatók rajta, de halálát feltételezhetően idegenkezűség okozta. Ki máshoz fordulhatna Sforza, hogy felgöngyölítse a bűntényt, mint a rendkívüli intellektussal bíró Leonardo da Vincihez? A híres reneszánsz embertől nemcsak briliáns elméje miatt várják a megoldást, hanem azért is, mert az áldozat lakásán megtalálják a jegyzeteit… A reneszánsz kor különlegességeinek leírása már önmagában csábító lehet a történelmi regények kedvelői számára, ám a tény, hogy a történet során jobban megismerhetjük Leonardo nagyszerű találmányait és magát a sokszínű, kivételes észjárású embert, egészen egyedivé teszi Marco Malvaldi könyvét.

A gondos kutatómunkával megírt, a reneszánsz Európa mindennapjaiba betekintést engedő történelmi regény hamarosan magyarul is megjelenik az Alexandra Kiadó gondozásában. Add át magad Marco Malvaldi lebilincselő könyvének, engedd, hogy életre keljenek előtted a szereplők, és kísérd el a történelem egyik legsokoldalúbb művészét egy nem mindennapi nyomozás során! Garantáljuk, hogy nem ér majd csalódás, hiszen a neves olasz krimiíró a tudományt és a történelmet a rejtélyességgel mesteri módon vegyítve kelti életre minden idők egyik legnagyobb lángelméjét, Leonardo da Vincit és korát. A Da Vinci gyilkos találmánya 30% kedvezménnyel előrendelhető a Moobius oldalán.

Da Vinci gyilkos találmánya
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Da Vinci gyilkos találmánya

Marco Malvaldi
Alexandra Kiadó (A), 2020.
A neves olasz krimiíró, Marco Malvaldi regénye a tudományt és a történelmet a rejtélyességgel mesteri módon vegyítve kelti életre minden idők egyik legnagyobb lángelméjét, Leonardo da Vincit és korát.