Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2 órája
Lehengerlő szerelmi történet borongós estékre

Lehengerlő szerelmi történet borongós estékre

Könyvajánló

Melani Harlow kétgyermekes édesanya, Detroit melletti otthonából, szemérmetlenül régimódi romantikával fűszerezi meg modern főhősei életét. A Száguldó szerelem című kötete különösen arcpirítóra sikerült.

„Teljesen ledöbbentett, hogy mennyire magával ragadott a történet, szinte az első oldalaktól kezdve. Humoros, érzéki történet, érdekes és erős mondanivalóval. Blair és Griffin teljes ellentétek, mégis annyira tökéletesen passzoltak, mint az aprócska puzzle-darabkák. Szinte hihetetlen, milyen kémia volt közöttük, sistergősek voltak a lapok, én meg csak mosolyogtam, mint egy jóllakott óvodás.”

Olvasói vélemény

Száguldó szerelem
Toplista

Száguldó szerelem

Melanie Harlow
Pioneer Books, 2024.07.30.
Bellamy Creek
Blair Beaufort nem is nagyon lehetne rosszabb passzban, amikor elsőbálozó ruhájában és tiarájában tönkrevágja autóját a Bellamy Creek nevű városkában. A lány földönfutóvá vált, miután apja néhány kreatív könyvelői húzásnak köszönhetően elbukta a családi vagyont, az anyja pedig faképnél hagyta őket.

Blair a gazdagok társadalmi elvárásainak megfelelve éli énközpontú, „hercegnős” életét, mikor összetalálkozik a nyugodt, hétköznapi és egyszerű életet élő kisvárosi autószerelővel, Griffinnel. A férfi élete ezen pontján annyi terhet cipel, hogy mindenkit kartávolságon kívül tart magától. A vonzalom áramütésszerű, és ahogy kénytelenek egyre több időt együtt tölteni, szépen lassan lebontogatják egymásról a rétegeket. Kiderül, hogy Blair csupán látszólag felületes. Nagyon is két lábbal áll a földön, aki csak arra vágyik, hogy ott segítsen, ahol tud, és önzetlenül vegyen részt a kisváros életében, ahová belecsöppent. Griffin pedig egy melegszívű, gondoskodó férfi, aki leginkább arra vágyik, hogy szeressék. A kémia köztük pedig… tagadhatatlan és borzongató! Egyes jeleneteikkel könnyedén csalnak pírt az arcodra. A kotnyeles városlakók pedig, élükön Griffin anyjával, különösen sok pluszárnyalatot adtak hozzá a történethez.

„Te jó ég, az írónő megint kitett magáért! Ő a kisvárosi románcok királynője; gyönyörűen megírt és magával ragadó történeteitől sajog a szíved és szárnyal a lelked. Odáig voltam Griffinért és Blairért. Teljesen tűzveszélyesek, eszméletlenül dögösek.”

Musings of the Modern Belle

Melani Harlow ebben a kötetében szépen csepegtette az információkat a következő részekre vonatkozóan a többi szereplőről, így még az is lehet, hogy hamarosan sorra kerülnek ők is? Talán a regényfolyam következő részéből kiderül...