Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2023. június 26.
Madame Tussaud-kiállítás nyílt Budapesten! Mi pedig tökéletes olvasmányt ajánlunk hozzá…

Madame Tussaud-kiállítás nyílt Budapesten! Mi pedig tökéletes olvasmányt ajánlunk hozzá…

A könyves világ hírei

A világhírű Madame Tussaud viaszmúzeuma 2023. május 25-én megnyitotta 24. kiállítását Budapesten, a Palazzo Dorottyában. 51 élethű magyar és külföldi viaszfigurával, installációkkal és élményközpontú vizuális megoldásokkal várja a helyi és turista látogatókat Budapest kulturális életének újdonsága, az egyedülálló és lenyűgöző Madame Tussaud-panoptikum. A látogatók valóságos utazásban részesülhetnek: a múzeum végigvezet bennünket többek között a Budai Váralagúton, a Duna-korzón, a Halászbástyán és a gyógyfürdők különleges világában is, miközben a viaszfigurák olyan érzést keltenek, mintha ők is a túránk részesei lennének.

madame_tussaud.jpg

Hasonlóan fogalmazott Budapest főpolgármestere is: Karácsony Gergely szerint a 150 éves Budapest számára igazi ajándék a Madame Tussaud-panoptikum, amelynek viaszfigurái olyan emberközeli érzést adnak, mintha történetünk közös lenne a viaszhírességekkel. Továbbá az Egyesült Királyság budapesti nagykövete, Paul Fox elmondta, hogy jelenleg a budapesti az egyetlen Madame-Tussaud-panoptikum Közép-Európában. Sőt, Bud Spencer, Chuck Norris és Peter Falk szobraival kizárólag Budapesten találkozhat a közönség.

Kicsi
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Kicsi

Madame Tussaud életének rémisztő és csodálatos regénye

Edward Carey
Európa Könyvkiadó, 2019.11.30.
Sötét, elbűvölő és feledhetetlen történet egy tehetséges és elszánt árváról a francia forradalom idején, aki Madame Tussaud néven írta be magát a történelembe. A kicsi, csúnyácska Marie 1761-ben született egy svájci falucskában.

De ki is az a Madame Tussaud? Mielőtt ellátogatnánk a budapesti viaszmúzeumba, mindenképpen érdemes beleolvasnunk Edward Carey brit író és illusztrátor Kicsi című rejtelmes kötetébe, amely egy – a londoni Madame Tussaud-panoptikum élményei alapján készült – valóság ihlette felnőtt mese: a regény egy sötét, elbűvölő és feledhetetlen történet egy tehetséges árváról, aki Madame Tussaud néven írta be magát a történelembe. A kötetet a szerző saját, emlékezetes és gyakran bizarr illusztrációi gazdagítják, amelyek garantáltan meghozzák kedvünket a viaszmúzeum hírességeivel közös élményutazáshoz.