Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2020. március 7.
Megérkezett a mindent elsöprő finálé!

Megérkezett a mindent elsöprő finálé!

Előrendelhető újdonság

Elérkezett az alkalom, hogy a rajongók még egy utolsó alkalommal elmerüljenek Philip Reeve magával ragadó posztapokaliptikus világában: előrendelhető a Ragadozó Városok sorozat befejező kötete!

Az egykor világszerte rettegett London nem több mérgekkel és radioaktív sugárzással teli élettelen roncsnál. A romok alatt azonban a város titkokat rejt, amelyek talán véget vethetnek a lassan az egész világot felemésztő háborúnak. Tom és Wren az életük árán próbálják megfejteni a rejtélyt a ragadozó város sötét gyomrában, ám fogytán az idejük. Eközben a magára hagyott, távolba szakadt Hester szörnyű ellenséggel kerül szembe, aki nem habozik véget vetni az egész emberi fajnak, és ehhez meg is van minden eszköze… Hőseink csodákkal és borzalmakkal teli utazása mindent elsöprő fináléban ér véget, de ki láthatja meg közülük az új világot?

A világszerte olvasók hadának képzeletét rabul ejtő Ragadozó Városok sorozat zárókötete, a Setét puszta méltán nyerte el mind Angliában, mind az Egyesült Államokban a legjobb ifjúsági regénynek járó díjakat.

Setét puszta

Setét puszta

Philip Reeve
Cartaphilus Könyvkiadó
Ragadozó városok
Az egykor világszerte rettegett London nem több mérgekkel és radioaktív sugárzással teli élettelen roncsnál. A romok alatt azonban a város titkokat rejt, amelyek talán véget vethetnek a lassan az egész világot felemésztő háborúnak.

A sorozat korábbi kötetei

Ragadozó városok

Ragadozó városok

Philip Reeve
Cartaphilus Könyvkiadó, 2018.
Ragadozó városok
A távoli jövőben a kevés megmaradt erőforrásért komoly harcot vívó városok hatalmas mozgó gépezetekké alakultak. A vadászmezőkön a nagyobb városok kisebbeket hajszolnak, hogy aztán eltüntessék őket feneketlen gyomrukban. London most a szokásosnál nagyobb falatra vágyik: minden erejével egy távoli cél elérésére törekszik.
A ragadozó aranya

A ragadozó aranya

Philip Reeve
Cartaphilus Könyvkiadó
Ragadozó városok
Anchorage a nagy jégmezőn menekül. A magasból egy apró, viharvert léghajó közeleg. Utasai, Tom és Hester a már nem létező Londonból jutottak el idáig. Ellenségektől és a múlt árnyaitól üldözve, sötét titkokkal a szívükben kikötőt keresnek. Ám Anchorage nem a várva várt biztos menedék.
Pokoli gépezetek

Pokoli gépezetek

Philip Reeve
Cartaphilus Könyvkiadó
Ragadozó városok
Anchorage óriási hajtóművei elhallgattak. A város nem a jeges pusztákat járja már, hanem letelepedett az egykor Amerikának nevezett területen. A családot alapító Tom Natsworthy és Hester Shaw boldogan él itt, ám az álló város biztonságos hétköznapjaival elégedetlen lányuk, Wren kalandra vágyik.