Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2019. szeptember 4.
Megjelent a Ragadozó városok folytatása

Megjelent a Ragadozó városok folytatása

Philip Reeve egyedülálló posztapokaliptikus világot teremtett a Ragadozó városok című könyvében, ahol az emberiség kis híján elpusztította a földi civilizációt, és az új körülményekhez alkalmazkodva egészen új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas, kerekeken mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb mozgó településekre. A történetből 2018-ban az Universal Pictures jóvoltából film is készült.

Most a Cartaphilus Könyvkiadónál megjelent a sorozat folytatása, A ragadozó aranya. Főszereplőink, Tom és Hester az Anchorage fedélzetén keresnek menedéket, azonban a járvány sújtotta, szellemektől kísértett város közel sem biztonságos, útját tűzvihar és halálos veszély övezi. Megkezdődik az újabb könyörtelen hajsza, ahol csak a legerősebb maradhat életben, miközben az emberi civilizáció felfalja önmagát.

A ragadozó aranya

A ragadozó aranya

Philip Reeve
Cartaphilus Könyvkiadó
Ragadozó városok
Anchorage a nagy jégmezőn menekül. A magasból egy apró, viharvert léghajó közeleg. Utasai, Tom és Hester a már nem létező Londonból jutottak el idáig. Ellenségektől és a múlt árnyaitól üldözve, sötét titkokkal a szívükben kikötőt keresnek. Ám Anchorage nem a várva várt biztos menedék.
Ragadozó városok

Ragadozó városok

Philip Reeve
Cartaphilus Könyvkiadó, 2018.
Ragadozó városok
A távoli jövőben a kevés megmaradt erőforrásért komoly harcot vívó városok hatalmas mozgó gépezetekké alakultak. A vadászmezőkön a nagyobb városok kisebbeket hajszolnak, hogy aztán eltüntessék őket feneketlen gyomrukban. London most a szokásosnál nagyobb falatra vágyik: minden erejével egy távoli cél elérésére törekszik.