Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2022. június 18.
Megérkezett a Többé nem-sorozat első kötete!

Megérkezett a Többé nem-sorozat első kötete!

Friss megjelenés

Megérkezett a USA Today bestsellerszerzője, Julie Johnson új könyve, a Többé nem beszélünk. A Többé nem-sorozat első kötete egy szívszorító történet az első szerelemről, a második esélyről, és arról, milyen messzire megyünk, hogy egymásba kapaszkodjunk, amikor minden szétesik.

„Csak barátok vagyunk. Vagyis… csak voltunk. Mióta csak az eszemet tudom, Archer Reyes mindig mellettem volt. A legközelebbi bizalmasom. A legigazabb szövetségesem. A legjobb barátom.

Így volt, amíg a nyáron tizennyolc évesek nem lettünk, amikor elkezdtem őt teljesen másképp látni. Életem szerelmeként. Tudtam, hogy az érzéseim bevallása nem lesz könnyű; fogalmam sem volt, hogy ilyen kegyetlenül elutasít majd… vagy hogy csak azért töri össze a szívem, hogy megmentse az életem…”

Többé nem beszélünk
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Többé nem beszélünk

Julie Johnson
Pioneer Books
Sosem fogom elfelejteni, ahogy arra a lányra néztél. - Hogyan? - Mintha ő volna a fény a legsötétebb alagút végén.
Jo és Archer a legjobb barátok, amióta csak az eszüket tudják. Szövetségesei, támaszai, cinkosai egymásnak, de a tizennyolcadik születésnapjuk nyarán valami megváltozik. A lány ráébred kötődése valódi mivoltára: Archer élete szerelme.

Julie Johnson, a fiatal harmincas írónő már számos sikerkönyvet jegyez. 2013 augusztusában – közvetlenül végzős egyetemi éve előtt – adta ki debütáló, Like Gravity – A szerelem vonzásában című regényét, és azóta meg sem állt! Már egy tucat regényt írt, amelyek mind felkerültek a Kindle és az iTunes bestsellerlistáira világszerte, valamint az Adweek, a Publisher Weekly és a USA Today is ajánlja őket olvasóinak. A szerző jelenleg Bostonban él, szabadidejében pecséteket gyűjt az útlevelébe, túladagolja a kávét, és milliónyi fotót készít a kutyájáról.

Legújabb romantikus regénye sem fog csalódást okozni a Goodreads és az Amazon olvasói ajánlásai alapján:

„Összetöri a szíved? Igen! Megéri? Abszolút!”

„Ez a könyv érzelmi hullámvasút a lehető legjobb értelemben. Julie Johnson olyan karaktereket alkot, akikről szinte elhiszed, hogy ismered őket a való életben is. A stílusa csábító, nem engedi, hogy letedd a könyvet. Jó kis menekülés a valóságból!”