Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. december 14.
Megjelent várva várt életvezetési könyvünk, a Hogyan éljünk úgy, mint a kis herceg!

Megjelent várva várt életvezetési könyvünk, a Hogyan éljünk úgy, mint a kis herceg!

Friss megjelenés

Az Alexandra Kiadó gondozásában mostantól magyar nyelven is olvasható Stéphane Garnier életvezetési könyve, a Hogyan éljünk úgy, mint a kis herceg, amely gyermekkorunk világát eleveníti fel.

Ha szeretnél egy kicsit elvonulni a stresszes felnőtt mindennapoktól, és felfedezni a benned rejlő gyermeket, ezt a könyvet neked ajánljuk!

Antoine de Saint-Exupéry műve, A kis herceg 1943-as megjelenése óta töretlen sikernek örvend kicsik és nagyok közt egyaránt, s olvasók egymást követő nemzedékeit tanítja emberségre és megértésre. A lírai mese az élet értelmét tárja fel egy fiatal fiú szemein keresztül, aki bejárja az univerzumot a boldogságot keresve.

Stéphane Garnier friss, modern szemmel értelmezi újra Saint-Exupéry történetét, és a mese izgalmas mélységeibe kalauzol el bennünket. A kis herceg példáján keresztül mutatja meg, hogyan szabadulhatunk meg a felnőttkor béklyóitól, és hogyan becsülhetjük meg azokat, akik igazán fontosak számunkra. Többek között arra buzdít bennünket – ahogy a Kis Herceg is tette –, hogy őrizzük meg gyermeki csodánkat azáltal, hogy lassítunk, merünk nagyot álmodni, és alázatos kedvességet tanúsítunk embertársaink és bolygónk iránt.

A kis herceg ikonikus eredeti illusztrációit, emlékezetes idézeteit és elgondolkodtató felvetéseit felhasználva Garnier útmutatót kínál a legfontosabb dolgok újbóli felfedezéséhez – bármely életkorban. Emlékeztet bennünket arra, kik voltunk, mielőtt felnőttünk, és megtanít, hogy ismét szánjunk időt az életre, a játékra, és találjuk meg a csodákat a mindennapok apró pillanataiban.

A francia származású Stéphane Garnier egyébként számos könyv szerzője, többek között az életmódtanácsokat tartalmazó Macskabölcsesség című olvasmány is az ő nevéhez fűződik, amely több mint 250 000 példányban kelt el, és 33 nyelvre fordították le.

A könyv nagyszerű ajándék lehet A kis herceg rajongóinak, érettségizőknek, nyugdíjasoknak vagy bárkinek, akinek egy kis inspirációra van szüksége a mindennapok kihívásaival szemben.

Hogyan éljünk úgy, mint a kis herceg
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Hogyan éljünk úgy, mint a kis herceg

Stéphane Garnier
Alexandra Kiadó (A), 2021.11.26.
Stéphane Garnier feltárja Antoine de Saint-Exupéry művének mélységeit, és a kis herceg példáján keresztül megmutatja, hogyan szabadulhatunk a felnőttkor béklyóitól, és hogyan becsülhetjük meg azokat, akik igazán fontosak számunkra.