Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
december 28.
Minden nő közéjük akar tartozni – de mi történik, ha lepereg a tökéletesség máza?

Minden nő közéjük akar tartozni – de mi történik, ha lepereg a tökéletesség máza?

Friss megjelenés

Andrea Bartz, a menő New York-i újságíró fordulatos thrillereivel vált világszerte ismertté. Legnagyobb sikerét az Itt sem voltunk című regénnyel aratta, ami 2021 nyarán olyan nagyot szólt, hogy Reese Witherspoon teljesen ráfüggött, a Netflix pedig azonnal lecsapott a filmes jogokra. Viszont azt kevesen tudják, hogy az Itt sem voltunk amerikai borítóján szerepelt egy marketingcélú kiírás: „A The Lost Night és a The Herd szerzőjétől” – ugyanis Bartz korábban már írt két brutál izgalmas bestsellert. Most pedig közhírré tétetik: a The Herd megjelent magyarul is, A tökéletes nők társasága címen!

„A tökéletes nők társasága az elejétől a végéig lüktet a feszültségtől.”  -   (Goodreads, olvasói vélemény)

De persze ne ítéljünk borító alapján – pláne, ha az egy másik könyv borítója. A sztori középpontjában egy New York-i elit klub áll, a Herd, amibe csak a nők színe-java léphet be. Hana régi tagja ennek a klubnak, sőt, a legjobb barátnője maga Eleonor Walsh, a híres-neves alapító. Éppen ezért, most hogy Eleonor hatalmas bejelentésre készül, Hanának kell gondoskodnia róla, hogy a nagy pillanat tökéletesen sikerüljön. Hana profi, tehát minden flottul megy. Egyetlen apró kivétellel: Eleonor Walsh eltűnik, és kitör a káosz. Minden tagnak megvan a maga elmélete, hogy vezetőjük miért lépett le, de a rendőrség meghúzza a váratlant: szerintük bűncselekmény történt, és az összes tökéletes nő tökéletes gyanúsított.

Tökéletes nők társasága
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Tökéletes nők társasága

Minden nő közéjük akar tartozni - de mi történik, ha lepereg a tökéletesség máza?

Andrea Bartz
Alexandra Kiadó (A), 2023.11.09.
Minden Eleanor Walsh lába előtt hever. Ő alapította meg a szupertrendi, elit, kizárólag nőknek fenntartott közösségi teret New Yorkban, amelynek tagságáért a szó szoros értelmében tülekednek. Ha valakinek sikerül bekerülnie a Herdbe, akkor teljes körű mentorálásra és jelentős támogatásra számíthat.

„Mintha a Social Network – A közösségi háló tele lenne nőkkel, Andrew Garfield pedig egy dühöngő gyilkos lenne: ilyen ez a könyv. És ezt jó értelemben mondom, mert iszonyatosan élveztem.”  -   (Goodreads, olvasói vélemény)

Lepereg hát a tökéletesség máza, és a könnyed thriller sorai közt egy érett, gondolatdús történet bontakozik ki, amit Hana és húga, Katie nézőpontján keresztül követünk végig. Mindent átsző, sőt gúzsba köt a titkok hálója, senki sem teljesen őszinte a múlttal kapcsolatban, pláne nem Eleonor, hiszen a tökéletességnek ára van. A kérdés csak az, hogy mekkora...

De persze nem kell megijedni! Ugyan a sorok közt minden nagyon bonyolult, olvasóként azonban szórakoztató is. Peregjen csak le a tökéletesség máza, tomboljon a káosz – mi pedig dőljünk hátra egy doboz popcornnal, mint Michael Jackson a híres GIF-ben, és élvezzük, hogy történik végre valami.