Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2020. március 29.
Minden szülőnek kihagyhatatlan olvasmány

Minden szülőnek kihagyhatatlan olvasmány

Előrendelhető újdonság

Előrendelhetővé vált egy új, egyedi hangulatú, varázslatos, magával ragadó regény James Gould-Bourn tollából: Szívedbe cammogva.


Az elsőkötetes angol születésű, Litvániában élő szerző könyve telitalálat, amely egyszerre csal mosolyt az olvasó arcára és fakaszt könnyeket a szeméből. Az alaptörténet – amely egy feleségét, illetve édesanyját elveszítő apa és fia gyászának feldolgozásáról és újbóli egymásra találásáról szól – akár szokványosnak is nevezhető, ám James Gould Bourn narratívája az alapkonfliktus megoldása köré olyan csodálatos mesét sző, amely a szereplőket örökre szívünkbe zárja. A bevándorló hátterű apa és fia harca a befogadásért, a megélhetés biztosításának bizonytalansága a fejlett fogyasztói társadalom vívmányainak álarca mögött egyben maró szatírával fűszerezett, időszerű társadalomkritika, amely a szórakozás mellett gondolkodásra és olykor önvizsgálatra ösztönöz.

Ez a regény nem csupán maradandó olvasói élményt nyújt, de jobbá is tesz minket. Egyszerűen kihagyhatatlan.

Szívedbe cammogva
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Szívedbe cammogva

James Gould-Bourn
Pioneer Books
Danny élete romokban hever. Feleségét egy éve vesztette el egy autóbalesetben, fia, a tizenegy éves Will pedig a tragédia óta nem beszél. A csapások ezzel még nem érnek véget: a férfit hamarosan a munkahelyéről is elküldik, emellett tartozik a főbérlőjének, aki megfenyegeti, hogy eltöri a lábát, ha nem fizet.