Nincs engedélyezve a javascript.
Moobius Idővonal

A Moobius Idővonalon minden a könyvekről, az olvasásról szól!

Regisztrációddal máris létrejön a saját könyves profilod, amelyet kedved szerint alakíthatsz. Ha nem szeretnél ezzel foglalkozni, semmi baj, az eddigiekhez hasonlóan mindössze a neved és elérhetőségeid megadásával ugyanúgy tudsz rendelést leadni nálunk. Azonban ha szívesen részt vennél egy egészen új könyves élményben, hadd mutassuk be neked a Moobius közösség világát!

Saját oldaladon feltüntetheted kedvenc könyveidet, megoszthatod, mit olvasol éppen, mi az, amit már elolvastál, és melyik könyvekre vágysz legközelebb. A profilodban ráadásul minden befejezett könyv és elolvasott oldal számolódik, így összemérheted másokkal, milyen könyvmoly is vagy igazából.

Saját oldaladat bejelentkezés után a felhasználónevedre kattintva vagy a "Saját oldalam" menüpont segítségével érheted el. A profilod alakításában a kis ceruza és plusz jelek lesznek segítségedre.

Ez azonban nem minden!

Az elkezdett és befejezett könyveken kívül számos posztfajtát megoszthatsz a Moobius Idővonalon:


 • Írhatsz például könyvajánlót. Tetszett a legutóbbi olvasmányod, és legszívesebben mindenkinek ezt ajánlanád? Vagy éppenhogy borzasztó volt, és másokat meg szeretnél kímélni ettől a csalódástól? Ez a tökéletes felület!
 • Ha tanácstalan vagy, mit olvass legközelebb, kérheted a Moobius közösség más tagjainak segítségét. Használd a „Mit olvassak?” funkciót, írd le, milyen könyveket kedvelsz általában, és várd a segítőkész válaszokat!
 • Indíthatsz szavazást. Nem tudod eldönteni, melyik könyvet add ajándékba gyermekednek? Esetleg érdekel mások véleménye egy általános kérdésben? A szavazás funkció segítségével mindenre fény derülhet!
 • Láttál valakit a metrón olvasni, és megmelengette a szívedet? Legutóbbi utazásod során könyves helyszínen jártál? Oszd meg észlelésként, mások is hadd osztozzanak az örömödben!
 • Ráadásul mindezért rangokat is kapsz, amelyek bizonyos célok teljesülése után automatikusan megjelennek az oldaladon. Hogy miért jó rangokat gyűjteni? Mert ha elég ügyes vagy, te lehetsz az egyike a Moobius top bloggereinek!

  A rangok típusait az alábbi táblázatban láthatod:

  tablazat5_rajztabla_1.jpg
  tablazat5_02.jpg
  tablazat5_03-1.jpg
  tablazat5_04.jpg
  tablazat5_05.jpg
  tablazat5_06.jpg

  Felkeltettük az érdeklődésedet? Csatlakozz hozzánk, és légy te is alapítótagja Magyarország legújabb könyves közösségi terének!

  gomb_12-1.jpg
  Judit Fenyősi
  Judit Fenyősi
  2022. január 23. 17:47
  Válaszolok
  Palotás Petra Recepciós kisasszony