Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. május 16.
Most a hölgyeké a főszerep: legyél te is vékonyabb, szálkásabb, erősebb!

Most a hölgyeké a főszerep: legyél te is vékonyabb, szálkásabb, erősebb!

Előrendelhető újdonság

Szeretnél elégedetten tükörbe nézni anélkül, hogy különböző diétákkal sanyargatnád magad, vagy minden szabadidődet az edzőteremben töltenéd? Bizony, ez is lehetséges! Michael Matthews uraknak szóló könyve, az Izmosabb, szálkásabb, erősebb hazánkban is több ezer férfinak segített már, hogy elérjék a kitűzött céljaikat, miközben mind fizikailag, mind pedig szellemileg megőrizték jóllétüket. Most azonban a hölgyeké a főszerep!

Izmosabb, szálkásabb, erősebb

Izmosabb, szálkásabb, erősebb

A férfi testépítés tudománya

Michael Matthews
Alexandra Kiadó (A), 2018.
Ha a lehető leggyorsabban szeretnél izmos, szálkás és erős lenni, de nem rendelkezel szerencsés genetikával, és nem akarsz szteroidokat szedni, rengeteg időt tölteni a konditeremben és nevetséges összegeket költeni táplálékkiegészítőkre… akkor ez a könyv neked szól.

A fitneszguru ígérete igazán kecsegtető: álomforma mindössze 12 hét alatt. Hogy mi a titok nyitja? A tudatos fejlődés és a széles körű ismeretek! Elég a média által felkapott fogyókúrás mítoszokból és az agyonreklámozott táplálékkiegészítőkből! Ismerd meg az izomépítés és a zsírégetés élettanát, a rugalmas étrend kialakításának titkát, és a leghatékonyabb alakformáló edzéseket, amelyek segítségével heti 3-6 edzéssel rövid idő alatt formássá teheted idomaidat.

Számolj le a fitneszipar káros hazugságaival, hogy a tested olyan vékony, szálkás és szexi legyen, amilyenre mindig is vágytál! Neked is lehet fantasztikus alakod – anélkül, hogy beleragadnál a csirke-rizs-edzőterem ördögi körébe. Ez a könyv megmutatja, hogyan!

A női testformálás tudománya
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

A női testformálás tudománya

Vékonyabb, szálkásabb, erősebb

Michael Matthews
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Ez a könyv nők millióinak segített már a tökéletes alak elérésében. Talán TE leszel a következő? Képzeld csak el… mához 12 hétre olyan külsőd lehet, amitől minden ismerősödnek eláll a lélegzete.