Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. október 25.
Negyven közös év. Hat hónapnyi néma csend. Egy utolsó esély.

Negyven közös év. Hat hónapnyi néma csend. Egy utolsó esély.

Friss megjelenés

Abbie Greaves debütáló kötete, a Büntető némaság egy mélyen megindító, életigenlő történet hazugságokról, titkokról és a szavaknál is hangosabb szerelemről.

Maggie és Frank 40 éve élnek látszólag boldog házasságban. Ám az elmúlt hat hónapban Frank némasággal bünteti a feleségét, és Maggie számára az a legfájdalmasabb, hogy nem tudja, miért. Mindent áthat az őrjítő csend: együtt kelnek fel, esznek és fekszenek le egymás mellé úgy, hogy egy szó nem hangzik el közöttük. Maggie nem bírja tovább ezt a helyzetet, és úgy dönt, öngyilkos lesz. Frank még épp időben talál rá a konyhában, de a felesége mesterséges kómába kerül. Nem tudni, hogy magához tér-e valaha. A felesége kórházi ágya mellett a férfi kap egy utolsó esélyt, hogy megtörje a nyomasztó csendet, és mindent elmondjon, mielőtt örökre elveszíti Maggie-t.

„Feltűnően erős debütáló regény, amelyben semmi sem úgy történik, mint ahogyan várnád. Kíváncsian várom, mit ír Abbie Graves legközelebb.” (Jojo Moyes, The New York Times-bestselleríró)

Büntető némaság

Büntető némaság

Abbie Greaves
Alexandra Kiadó (A), 2021.11.05.
Maggie és Frank 40 éve élnek látszólag boldog házasságban. Ám az elmúlt 6 hónapban Frank némasággal bünteti feleségét, és Maggie számára az a legfájdalmasabb, hogy nem tudja, miért. Nap mint nap szó nélkül kelnek fel, esznek együtt, és fekszenek le egymás mellé.
Maggie nem bírja tovább az őrjítő csendet, és úgy dönt, örökre elalszik.

Abbie Greaves angol irodalmat tanult a Cambridge-i Egyetemen. Három évig dolgozott a könyvkiadásban, mielőtt otthagyta a munkáját, hogy a saját írásaira koncentrálhasson. Amikor éppen nem ír, élvezi a modern kalligráfiát, utazik, hogy inspirációkat gyűjtsön, és olvas – ez a legnagyobb hobbija.