Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. szeptember 18.
Nézze meg Háy János: A cégvezető című könyvének bemutatóját

Nézze meg Háy János: A cégvezető című könyvének bemutatóját

Friss megjelenés

Háy János nagyon termékeny időszakot tudhat maga mögött. Alig négy hónapja jelent meg Ne haragudj, véletlen volt című naplóregénye, melynek apropóját a koronavírus és az amiatt bekövetkező változások adták, most pedig már a könyvesboltokban legújabb regénye, A cégvezető.

A kötet bemutatója a Petőfi Irodalmi Múzeumban volt, és jó hírünk van azok számára, akik nem tudtak részt venni rajta, a beszélgetés teljes egészében visszanézhető.

A szerzőt Kovács Bálint kérdezte, Háy János pedig mesélt arról, hogy pontosan hány könyvet írt a karantén alatt, hogyan viszonyul a szereplőihez, nála pontosan hogy zajlik egy alkotói folyamat, és miről is szól A cégvezető.

A cégvezető

A cégvezető

Háy János
Európa Könyvkiadó
A cégvezető azt hitte, isten lábát fogja meg, amikor lapátra tette a régi feleségét, és beválasztott egy új nőt. Ő az, aki mindig helyes döntést hozott, ő az, aki mindig jókor volt jó helyen. Elindult a gyarapodás útján. Ingatlanbefektetések, gazdasági tanácsadás, irodaépületek. Mindig tudta, mit kell lépni, hogyan kell a céget a növekedés útján tartani.