Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. augusztus 2.
Olvasd augusztusban Szabados Ágival közösen Arthur Brand könyvét!

Olvasd augusztusban Szabados Ágival közösen Arthur Brand könyvét!

A könyves világ hírei

„Nekem az olvasás olyan, mint másnak az evés. Létfunkció” – vallja Szabados Ági híradós műsorvezető, aki a munkája mellett élete nagy feladatának az olvasás népszerűsítését tartja. 2017 januárban kezdte el „olvasó-kihívását”, amelyben a résztvevők feladata, hogy havonta egyetlen könyvet elolvassanak az általa megadott témában. A csoport mára már több mint 25 000 tagból áll, és népszerűsége töretlen.

Ági minden hónapban kiválaszt egy közös könyvet, melyet az adott hónap végén, egy „kibeszélő” online videóban vitathatnak meg azok, akik elolvasták a kötetet. 2020 augusztusában a közös könyv az Európa Könyvkiadó gondozásában megjelent Hitler lovai című könyv lett.

A szerző, Arthur Brand világhírű holland műkincsnyomozó, aki Hitler lovai mellett olyan ellopott remekműveknek bukkant nyomára, mint Dalí és Picasso festményei, vagy egy 1600 éves bizánci mozaik. Legutóbbi híres „lelete” Oscar Wilde aranygyűrűje, melyet majd húsz évvel ezelőtt loptak el az Oxfordi Egyetemről. Az általa eddig megtalált kincsek összértékét több mint 220 millió euróra becsülik. A könyv igaz történet arról, hogy Brand hogyan kutatta fel Hitler kedvenc szobrát, a Lépkedő lovak-at eltűnése után 70 évvel.

Hitler lovai
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Hitler lovai

Arthur Brand
Európa Könyvkiadó, 2020.07.15.
Igaz történet egy műkincsnyomozóról, két bronzlóról és a diktátorról, aki tűzbe borította a világot
Arthur Brandet, a holland műkincsnyomozót találkára hívja a műkereskedelem világának egyik legveszedelmesebb figurája, hogy a segítségét kérje egy szobor felkutatásához és eredetiségének megállapításához.