Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2022. május 24.
Öt könyv, amit minden gyerkőcnek ajánlunk gyereknapra!

Öt könyv, amit minden gyerkőcnek ajánlunk gyereknapra!

Könyvajánló

Imád olvasni a gyermeked? Vagy esetleg még nem, de szeretnéd, ha beszippantaná a könyvek világa? Hamarosan itt a gyereknap – 2022. május 29. –, és nem tudod, hogy mivel kedveskedhetnél a gyerkőceidnek? Nem hiába mondják, hogy a könyv mindig jó ajándék! Ebben a listában összeszedtünk öt olyan olvasnivalót, amit bármelyik gyermek szívesen venne kézbe. Rendeld meg őket időben, hogy biztosan megérkezzenek a nagy napra!

1. Alex Suli – Képes gyermeklexikon

A te gyermeked is telis-tele van kérdésekkel, ráadásul néha olyanokkal, amiket nem is igazán tudsz megválaszolni? Ha igen, Alex, a kíváncsi szurikáta gyermeklexikonja garantáltan segíteni fog, hogy a feltörekvő generáció még időben választ kapjon minden felmerülő kérdésére, és értő szemmel ismerje meg a világot.

Alex Suli: Képes gyermeklexikon
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Alex Suli: Képes gyermeklexikon

Alexandra Kiadó (A)
Alex Suli
Gyermekünk élénken érdeklődik a világ dolgai iránt? Tudni szeretné, mi fán terem az adó, mire való az akkumulátor vagy mit jelent a szólásszabadság? Alex, a kíváncsi szurikáta segít!
Ebben az 5-10 éveseknek összeállított szótárban jó eséllyel megtalálunk mindent, amire egy ilyen korú óvodás vagy kisiskolás kíváncsi lehet.

2. Magnus Myst: A kis Gonosz Könyv

Van egy egyelőre még kicsi, Gonosz Könyv, ami mindenáron szeretne nagy Gonosz Könyvvé válni, ehhez pedig a te gyermeked segítségére van szüksége! A kis Gonosz Könyv változatos, néha borzongató feladványokkal és rejtvényekkel szippantja magába fiatal olvasóit – ebben az esetben viszont nem jár büntetés a rosszalkodásért!

A kis Gonosz Könyv
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A kis Gonosz Könyv

Magnus Myst
Alexandra Kiadó (A), 2021.11.22.
A kis Gonosz Könyvnek van egy hatalmas álma: szeretne igazi Gonosz Könyv lenni, pontosan olyan, mint a nagyok. Ehhez pedig az Olvasók segítségére lenne szüksége - mint kísérleti nyúlra -, hogy a helyes… vagyis a gonosz útra lépjen!

3. 100 állatmese – Szórakoztató és tanulságos történetek kicsiknek és nagyoknak

Nincs is jobb azoknál a klasszikus állatmeséknél, amelyek mindannyiunk gyermekkorát végigkísérték – ebben a könyvben azonban a teknős és a nyúl története mellett nemcsak Kacor királlyal, hanem számos új mesehőssel is megismerkedhetnek a gyerekek. Ráadásul, mint tudjuk, ezek a történetek általában sokkal többek kedves állatmeséknél, és gyakran az élet legfontosabb dolgaira tanítják meg a fiatal olvasókat.

100 állatmese

100 állatmese

Szórakoztató és tanulságos történetek kicsiknek és nagyoknak

Alexandra Kiadó (A), 2021.09.03.
Kacor király, Csizmás kandúr vagy az aranytojást tojó tyúk története mindenkinek ismerős lehet, ám a 100 állatmese oldalain számtalan új hőssel is megismerkedhetnek a gyerekek: Páncélossal, a vitézölő teknőssel; a nyúllal, akit csak a szél képes legyőzni futásban; vagy a kisegérrel, aki átúszta a végtelen tengert.

Szívesen összekötnéd a kellemest a hasznossal? Az Alex Suli - 100 állatmese szövegértés feladatgyűjtemény segítséget nyújt az olvasás és szövegértés gyakorlásához, bővíti a szókincset, valamint javítja a gyermekek kifejezőkészségét és megfigyelőképességét, így tökéletesen használható munkafüzetként az iskolákban vagy otthon.

Alex Suli - 100 állatmese szövegértés feladatgyűjtemény

Alex Suli - 100 állatmese szövegértés feladatgyűjtemény

8-10 éves korig

Fehér Sarolta
Alexandra Kiadó (A)
Alex Suli
Ravasz rókák, fürge nyulak és aranytojást tojó tyúkok… A 100 állatmese történeteiben mindenki örömét leli - hát még Alex, az Alex Suli kíváncsi szurikátája! Hiszen nincs is érdekesebb, mint más állatok mókás történeteit olvasni! Ismerkedj meg te is ezekkel a vidám, tanulságos, elgondolkodtató mesékkel, majd oldd meg figyelmesen a szövegértési feladatokat!

4. Pedro Manas: Anna Kadabra 1.

A spanyol gyermekkönyvíró, Pedro Manas frissen megjelent regénye garantáltan a fiatal boszik új kedvence lesz. Anna Kadabra, Moonville városkája, és a Telihold klub varázslatosan vicces és szórakoztató történéseinek első része most 25% kedvezménnyel vásárolható meg a Moobiuson. Ha elnyeri a te kis boszid tetszését is, mi már azt is tudjuk, mi lesz a következő szülinapi ajándéka, és mi lapul majd a Mikulás puttonyában vagy a karácsonyfa alatt!

Anna Kadabra 1.
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Anna Kadabra 1.

Telihold klub

Pedro Manas
Carta TEEN Kiadó
Anna Kadabra
Anna teljesen ki van akadva. Búcsút kell vennie otthonától, iskolájától, szeretett városától csak azért, mert a szülei úgy döntöttek, Moonville-be költöznek - egy poros kis faluba, amit boszorkányokról és mágiáról keringő legendák szőnek körül. Már csak ez hiányzott…

5. A. F. Steadman: Skandar és az unikornistolvaj

Skandar egyike azoknak a szerencséseknek, akik kikelthetnek egy unikornist, így pedig valóra válhat az az álma, hogy unikornislovas legyen. Az ideáig vezető út azonban korántsem könnyű, pláne akkor, ha az egész világát fenyegető titkok birtokába kerül. Ha a te gyermeked is imádja a Harry Potter-könyveket, Percy Jacksont vagy a Narnia krónikáit, itt a következő kedvenc olvasmánya!

Skandar és az unikornistolvaj
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Skandar és az unikornistolvaj

A.F. Steadman
Alexandra Kiadó (A), 2022.04.28.
Skandar
Szokatlan hősök, pusztító mágia, ádáz égi csaták és vérszomjas unikornisok; ettől a bámulatos fantasysorozattól szárnyalni fog a szíved!