Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2019. október 21.
Sorozat készül a Végítéletből

Sorozat készül a Végítéletből

A CBS online tartalomszolgáltatója, a CBS All Access 2020-ra ígéri Stephen King posztapokaliptikus regényének sorozatverzióját. A regényből az ABC már 1994-ben forgatott egy minisorozatot Gary Sinise-szel, Molly Ringwalddal és Robe Lowe-val a főszerepben. A mostani változatot a Csillagainkban a hiba rendezője, Josh Boone jegyzi. Abagail anyát Whoopie Goldberg, a főgonosz, Randall Flagg szerepét pedig a hírek szerint Alexander Skarsgard fogja játszani.

Ráadásul a sorozat a rajongók számára is tartogat majd meglepetést, ugyanis maga Stephen King ír hozzá új befejezést.

„Sok rajongó kíváncsi rá, hogy mi történt a Végítélet túlélőivel, így ez az extra epizód nekik kedvez majd, hiszen sok mindenkiről többet tudunk majd meg – olyan dolgokat, amelyek nem szerepeltek a könyvben.” – mondta Julie McNamara, a tartalomfejlesztés egyik vezetője.

Végítélet

Végítélet

Stephen King
Európa Könyvkiadó
Valahol a kaliforniai sivatag mélyén, egy titkos katonai laboratóriumban üzemzavar támad, s elszabadul egy gyilkos vírus. Az emberiség csupán egy kis csoportja éli túl a kórt. A túlélők két táborra oszlanak: vannak, akik Abagail anyát, a 108 éves idős asszonyt, és vannak, akik a baljós, sötét lényt, Randall Flagget követik.