Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2020. június 13.
Sorozat készül James Gould-Bourn debütáló regényéből

Sorozat készül James Gould-Bourn debütáló regényéből

Megfilmesítés

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, mennyire szeretjük James Gould-Bourn debütáló regénye, a Szívedbe cammogva keserédes stílusát és szívmelengető történetét. Akinek már volt szerencséje olvasni, tudja, mitől olyan különleges ez a könyv: egyszerre ad betekintés az apa-fiú kapcsolat mélységeibe, egy gyermek lelki világának törékenységébe és a társadalmunk meghatározó, aktuális problémáiba. A kötetre nem csak a könyves szakma figyelt fel: a háromszoros Emmy-díjas Lime Pictures úgy döntött, sorozatot készít a történetből!

A Szívedbe cammogva sorozat forgatását Louise Sutton gyártásvezetői munkája segíti majd. Sutton, aki korábban Emmy-díjat is nyert az itthon is nagy sikerű Black Mirror című sorozat egy epizódjáért, így nyilatkozott a kötetről és a feldolgozásról:

„A Szívedbe cammogva egy gyönyörű történet és egy nagyon különleges regény. James tehetséges történetmesélő, aki rendelkezik azzal a csodás képességgel, hogy a nyers érzelmeket melegséggel és humorral egyensúlyozza. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elkészíthetjük a történet feldolgozását, és alig várjuk, hogy életre kelthessük a karaktereket.”

A szerző, James Gould-Bourn hasonlóan lelkes az együttműködéssel kapcsolatban.

„Lenyűgözőnek tartom, hogy a Lime Pictures viszi filmre a Szívedbe cammogva történetét. Alig várom, hogy láthassam Dannyt és Willt és a többi szereplőt a képernyőn, és tudom, a Lime Pictures nagyszerű munkát végez majd, hogy életre keltse a történetüket” – nyilatkozta.

A Szívedbe cammogva egy pandajelmezben pénzt kereső apa és az édesanyja halála óta rendkívül visszahúzódó fia újra egymásra találását beszéli el. Szellemes, szívmelengető történet túlélésről, bizalomról, és az anyagi és lelki biztonságért folytatott küzdelemről.

Szívedbe cammogva
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Szívedbe cammogva

James Gould-Bourn
Pioneer Books
Danny élete romokban hever. Feleségét egy éve vesztette el egy autóbalesetben, fia, a tizenegy éves Will pedig a tragédia óta nem beszél. A csapások ezzel még nem érnek véget: a férfit hamarosan a munkahelyéről is elküldik, emellett tartozik a főbérlőjének, aki megfenyegeti, hogy eltöri a lábát, ha nem fizet.