Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2020. május 25.
Szívmelengető olvasásélmény, könnybe lábadt szemek, szórakozás és elgondolkodás

Szívmelengető olvasásélmény, könnybe lábadt szemek, szórakozás és elgondolkodás

Friss megjelenés

Nem mindennapi élmény az, ha egy könyvet olvashatunk, amelynek mondanivalója még sokáig velünk marad, és amelyre visszaemlékezve mindannyiszor melegség tölti el a szívünket. A Szívedbe cammogva pontosan ezt nyújtotta a szerkesztőségünk minden tagjának, aki csak a kezébe vette, éppen ezért rendkívül izgatottak vagyunk, hogy mostantól olvasóinkkal is megoszthatjuk ezt az élményt.

A Szívedbe cammogva különös történet egy pandajelmezben pénzt kereső apa és az édesanyja halála óta rendkívül visszahúzódó fia újra egymásra találásáról. A könyvben megjelenő, korlátokba ütköző szeretetről és a megélhetésért, beilleszkedésért folytatott mindennapos harcról olvasva elszorul a torkunk, ugyanakkor a szerző stílusa mégis képes megnevettetni az olvasót. Hogy kinek ajánljuk? Szülőknek, gyerekeknek, elgondolkodásra vágyóknak és reményt keresőknek – mindenkinek, aki készen áll egy egyedülálló olvasásélményre!

szivedbe_04.jpg

A könyv szerkesztője, Dörögdi Andrea a következőképpen ajánlja a kötetet:

„A történet szó szerint a szívembe cammogott, lassan, de annál határozottabban. Keserédes felütéssel ragadta meg a szívemet, mégis legalább annyiszor megnevettetett, ahányszor könnyeket csalt a szemembe. Könnyed olvasmány, a hangvétele fesztelen, nemtől és kortól függetlenül képes megszólítani az olvasót. A főszereplőket apránként ismerjük meg, és egyszerűen nem lehet nem szeretni őket. Magányosak, szomorúak, esetlenek, mégis sugárzik belőlük az életkedv.”

Szívedbe cammogva

Szívedbe cammogva

James Gould-Bourn
Pioneer Books
Danny élete romokban hever. Feleségét egy éve vesztette el egy autóbalesetben, fia, a tizenegy éves Will pedig a tragédia óta nem beszél. A csapások ezzel még nem érnek véget: a férfit hamarosan a munkahelyéről is elküldik, emellett tartozik a főbérlőjének, aki megfenyegeti, hogy eltöri a lábát, ha nem fizet.