Nincs engedélyezve a javascript.
Alexandra Kiadó
november 24.
Szuper ajándékötletek karácsonyra

Szuper ajándékötletek karácsonyra

Ajándékozz élményt karácsonyra! Benedek Elek meséi és az igazságos Mátyás királyról szóló történetek megunhatatlanok, akárhányszor is olvassuk őket újra. Ezeket a csodálatos, értékes meséket foglalja magában az Alexandra Kiadó 100 meséből álló mesegyűjtemény-sorozatának két legújabb kötete.

Az Alexandra Kiadó gondozásában hamarosan megjelenő mesegyűjtemények gazdagon illusztrált olvasmányok az egész család számára: a szülők és nagyszülők újra átélhetik gyermekkoruk legszebb pillanatait, a gyermekek pedig ízelítőt kaphatnak a legnagyobb magyar mesék csodálatos világából.

100 Benedek Elek - mese

100 Benedek Elek - mese

Benedek Elek
Alexandra Kiadó (A)
Nemzedékek sora nőtt fel Benedek Elek, a nagy mesemondó történetein. A legendás író és mesegyűjtő jóvoltából maradt ránk nemzetünk korábban szájhagyomány útján terjedő kultúrkincse, neki köszönhetően meríthetünk a legtisztább forrásból, a népművészetből.
100 mese Mátyás királyról

100 mese Mátyás királyról

Alexandra Kiadó (A)
Ki ne hallott volna a világ legigazságosabb uralkodójáról, a furfangos Mátyás királyról? Mátyásról, aki óvja a szegényeket és elesetteket, móresre tanítja a dölyfös hatalmaskodókat, és jót nevet, ha valaki még az ő csavaros eszén is képes túljárni?