Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. szeptember 27.
Tökéletes könyv a mindennapi utazásokhoz

Tökéletes könyv a mindennapi utazásokhoz

Érezted már úgy, szívesen töltenéd ki a reggeli buszutat valami hasznossal? Vagy olvasnál valamit a metrón, de nem cipelnél egy nehéz könyvet egész nap? Megérkezett a tökéletes könyv számodra!

A Juliette nagy utazása apró mérete miatt tökéletesen elfér bármely táskában, ráadásul a története is találó, inspiráló lehet hétköznapi útjaink során.

Juliette, a fiatal párizsi lány egyetlen szenvedélye ugyanis a metrón olvasó emberek megfigyelése. Egy nap azonban hirtelen ötlettől vezérelve nem a megszokott megállóban száll le, és ismeretlen utcákon át igyekszik eljutni a munkahelyére – ez az apró tett pedig elég ahhoz, hogy felforduljon megváltozzon az élete. A Juliette nagy utazása elragadó történet a könyvek erejéről, és arról, hogyan alakíthatják át az életünket a jelentéktelennek tűnő dolgok. Párizs és a könyvek szerelmeseinek különösen ajánlott!

Juliette nagy utazása

Juliette nagy utazása

Christine Féret-Fleury
Alexandra Kiadó (A)
Juliette, a fiatal párizsi lány élete menetrendszerű. Minden egyes nap ugyanazon a metróvonalon utazik, ugyanabban az időpontban. Egyetlen szenvedélye a körülötte olvasó emberek megfigyelése. Visszatérő utastársai vannak: az idős hölgy, a ritka kiadásokat gyűjtő férfi, a matematika szakos diáklány, a fiatal nő, aki mindig elsírja magát a könyv 247. oldalához érve.