Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. július 28.
Ügyetlen vagy a konyhában, de azért próbálkoznál? Hadd segítsünk!

Ügyetlen vagy a konyhában, de azért próbálkoznál? Hadd segítsünk!

Előrendelhető újdonság

Hogy is szól a mondás, ha egy fiatal lány igazán finomat főz? „Na, most már elmehetsz feleségnek!” Van az úgy azonban, hogy az ember lánya úgy megy férjhez, hogy kész katasztrófa a konyhában. És az is előfordul, hogy a családi fészekből kiröppenve egy fiatal rászorul, hogy életében először magára főzzön. És persze ott vannak az örök próbálkozók, akik töretlen lelkesedéssel, ám annál kevesebb sikerélménnyel szerepelnek a konyhában. Pontosan nekik szól Nemere Ilona népszerű könyve, a Szakácskönyv kétbalkezeseknek, ami idén új kiadásban jelenik meg az Alexandra Kiadó gondozásában.

A könyv telis-tele van olyan receptekkel, amelyek anyáink és nagyanyáink legfinomabb főztjeit idézik, de nem is ez a legjobb benne! Mivel kezdőknek készült, több tucat oldalon keresztül ad bevezetést a főzés tudományába: fűszerek, eszközök, alapanyagok, tippek és praktikák várnak, mindezt olyan elbűvölő stílusban, hogy úgy érezheted, mintha az írónő melletted állna a konyhában, és mókás nagymama módjára mutatná meg neked, hogyan is darabold azt a csirkét. A Szakácskönyv kétbalkezeseknek egy háztartásból sem hiányozhat! És ha már elsajátítottad az alapokat, akkor sem válik feleslegessé, hiszen minden újraolvasással új praktikákkal finomíthatod tudásodat!

Szakácskönyv kétbalkezeseknek
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Szakácskönyv kétbalkezeseknek

Nemere Ilona
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Ezt a könyvet az esendő, erőfeszítéseikért viszont nagyon is becsülnivaló kétbalkezeseknek írtam. Ők azok, akiket a legnagyobb igyekezettel létrehozott alkotás után is csak így dicsérnek: ki gondolta volna…?! Jó, ha nem teszik hozzá: tényleg te csináltad? Bezzeg az ezermesternek, aranykezűnek elkönyvelt embertársaink sikertelensége azt juttatja a többiek eszébe: mindenkinek lehet rossz napja.