Nincs engedélyezve a javascript.
lapful_ikon-1.png
Carta TEEN Kiadó
augusztus 14.
Újabb történettel egészült ki az Izara-sorozat!

Újabb történettel egészült ki az Izara-sorozat!

Friss megjelenés

Julia Dippel új regénnyel jelentkezik, amely bár az Izara-történet része, attól függetlenül is olvasható.

A Münchenben élő írónő, aki színpadi darabokat alkot, mára már laza, humoros, egyúttal izgalmas stílusáról ismert. Az Izara-sorozat első része, Az örök tűz elnyerte a legjobb német nyelvű első könyv díját Németországban. Nem csoda, hiszen Dippel különleges fantáziavilágot alkotott angyalokkal, démonokkal, primusokkal, brachionokkal és Phalanx-vadászokkal. A karakterek titokzatosak és egyediek, mind megállnák a helyüket akár főszereplőként is.

Belial - Istenek háborúja

Belial - Istenek háborúja

Julia Dippel
Carta TEEN Kiadó
Izara
Egy halandó lány egy isten vesztét okozhatja, hacsak maga a sátán közbe nem lép

„Pont erre a történetre vágytam: Enemies to Lovers történet, kellő fűszerrel, feszültséggel, olasz környezettel és mitológiával.”

Goodreads, olvasói vélemény

A történet főhőse ezúttal Cassia, a fiatal templomi szolga, és Bel, az Izara-sorozatban már sokak által megismert és megszeretett karakter. A cselekmény helyszíne pedig a Kr. utáni 64-es Róma, tehát tulajdonképpen az Izara-sorozat előzménytörténetét tarthatjuk a kezünkben. A cselekmény során Cassia alkut köt Thanatosszal, hogy bosszút álljon barátja, Daphne haláláért. Inaus démon ölte meg, de befolyásos pozíciója okán nem férhet hozzá. Cassia immunis a démoni erőkkel szemben, és rabszolgaként csempészik be a palotájába. Ám a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy várták, mert Belial és Inaus fogadást kötnek a lelkéért, és Cassia lelke Beliálhoz kerül…

A német olvasók nagy lelkesedéssel fogadták a könyvet, amely 4,7 csillagos értékelést kapott az Amazonon. Sokan kiemelték az inspiráló és erős női főszereplőt, Cassiát, akit „oldalról oldalra egyre jobban tiszteltek és szerettek”. A Belial hozta a Dippeltől már megszokott stílust: izgalmas, rendkívül humoros és pörgős történetet kaptunk.

A szerző korábbi művei:

Izara - Az örök tűz (1.)

Izara - Az örök tűz (1.)

Julia Dippel
Carta TEEN Kiadó, 2023.10.17.
Izara
Titkos társaságok, természetfeletti lények és egy tiltott szerelem... Julia Dippel Izara-sorozata az elmúlt évek legnépszerűbb német ifjúsági regényciklusa, Az örök tűz pedig megjelenése után elnyerte a legjobb német nyelvű első könyvnek járó díjat.
Izara - Csendes víz (2.)

Izara - Csendes víz (2.)

Julia Dippel
Carta TEEN Kiadó, 2021.11.25.
Izara
Egyszer minden titokra fény derül, s az igazság hullámokat vet… Immár minden halhatatlan tud Izaráról. Mialatt apja a Phalanx tömlöcében tölti megérdemelt büntetését, a Liga beidézi Arit. Kénytelen kétes megállapodásokat kötni annak érdekében, hogy a katakombák fővárosában ő életben, a Luciannal való tiltott köteléke pedig titokban maradjon.
Izara - Viharos lég (3.)

Izara - Viharos lég (3.)

Julia Dippel
Carta TEEN Kiadó
Izara
Ha az őrjítő csendtől nincs menekvés, talán a bosszú adhat megnyugvást, és ha a véggel kell szembenézni, a vihar hozhat feltámadást.
Izara - Felperzselt föld (4.)

Izara - Felperzselt föld (4.)

Julia Dippel
Carta TEEN Kiadó, 2023.03.22.
Izara
Ha kell, az egész világ lángoljon a szerelemért. Ari és Lucian története lélegzetelállító véget ér a Felperzselt földben!