Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2022. január 17.
Valentin-napon érkezik a Hűség-minisorozat Netflixre

Valentin-napon érkezik a Hűség-minisorozat Netflixre

Megfilmesítés

Egy keserű házasság, a féltékenység cunamija és egy csipetnyi megszállottság – ezek a kiindulópontjai a Netflix új, Hűség című olasz minisorozatának, amely Marco Missiroli azonos című regényén alapul. A Netflix tavaly januárban kezdte meg a hat epizódból álló feldolgozás forgatási munkálatait, amelyek Milánóban, Rómában és Riminiben zajlottak. A várva várt sorozat 2022. február 14-én, Valentin-napon érkezik a platformra.

Lehetünk-e hűségesek önmagunkhoz anélkül, hogy elárulnánk azokat, akiket szeretünk?

A 2019-ben az Olaszország legnevesebb irodalmi díjának számító Strega-díjat is elnyerő Hűség egy harmincas éveiben járó, középosztálybeli házaspár életét mutatja be: a szeretetet és a közös sikereket, amelyek összekötik őket, és a hűtlenség csábító vágyát, mely belülről marcangolja kapcsolatukat.

A kreatív írást oktató Carlo (Michele Riondino) és az ingatlanügynökként dolgozó Margherita (Lucrezia Guidone) első pillantásra tökéletes párnak tűnik: sikeresek, szeretik és kiegészítik egymást. Szerelmük mögött azonban nyugtalanság, féltékenység és kimondatlan érzések lappanganak: Carlo egyik tanítványához, Sofiához (Carolina Sala) vonzódik, Margherita pedig fizioterapeutájáról, Andrearól (Leonardo Pazzagli) fantáziál. Számot kell vetniük magukkal: a saját érzéseik vagy a másik iránt érzett hűség a fontosabb?

Hűség
Akciós filmes kedvencek

Hűség

Marco Missiroli
Cartaphilus Könyvkiadó, 2020.
Lehetünk-e hűségesek önmagunkhoz anélkül, hogy elárulnánk azokat, akiket szeretünk? A kreatív írást oktató Carlo és az ingatlanügynökként dolgozó Margherita első pillantásra tökéletes párnak tűnik: sikeresek, szeretik és kiegészítik egymást.

A BiBi Film által készített sorozat – amelynek írói Alessandro Fabbri, Elisa Amoruso és Laura Colella, rendezői pedig Andrea Molaioli és Stefano Cipani – megpróbál hű maradni Missiroli regényének szerkezetéhez, a cselekményt Milánó és Rimini közé helyezve, sebészeti pontossággal feltárva a vágy és az árulás mozgatórugóit.

A szereposztásban Riondino, Guidone, Sala és Pazzagli mellett Maria Paiato, Sara Lazzaro, Gianluca Gobbi, Luisa Maneri és Maurizio Donadoni szerepel. Addig is élvezzük a kedvcsináló előzetest és az első hivatalos fotókat: