Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2021. július 16.
Van egy jó hírünk! Mostantól EOneShop csomagpontra is kérheted könyveidet!

Van egy jó hírünk! Mostantól EOneShop csomagpontra is kérheted könyveidet!

A könyves világ hírei

Sokan jeleztétek felénk, hogy a futárszolgálattal való házhoz szállítás mellett más átvételi módnak is örülnétek – hiszen előfordulhat, hogy senki nincs otthon, amikor a futár érkezne, esetleg nem alkalmas a munkahely a csomagátvételre. És ahogyan már megszokhattátok: az olvasók kérése számunkra parancs!

Az Alexandra Kiadócsoport felületein – így a Moobiuson is – mostantól az Express One futárszolgálat csomagpontjaira, az EOneShop átvételi pontokra is kérheted könyvcsomagjaidat!

Hogy miért előnyös csomagpontra kérned a kiszállítást? Oldalunkon több mint 160 OMV-töltőállomás közül választhatod ki a számodra leginkább megfelelőt: csak kezdd el begépelni a városod nevét, és máris mutatjuk, milyen csomagpontok állnak rendelkezésedre! Az EOneShop csomagpontok listáját az alábbi linken meg is tekintheted: https://expressone.hu/szolgaltatasaink/csomagpont/

Munkanapokat figyelembe véve, a feladást követő 24 órán belül csomagpontra kerül a rendelésed, és ezt követően 7 naptári nap áll rendelkezésedre, hogy bármikor, éjjel-nappal, átvedd a könyveidet. Ráadásul az utánvétek összege bankkártyával is kiegyenlíthető.