Nincs engedélyezve a javascript.
A harcos szíve
Olvastam
Kedvenc könyvem

A harcos szíve

Utazás az erőszak, az agresszió és a küzdelem világába

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 Ft
3+2
"A harcos szíve" Sheridan utazásának lebilincselő története. Elgondolkodtató betekintés a fizetett erőszak és harc világába, megismertet a szakma kulisszatitkaival, legendás alakjaival és a kontrollált agresszió belterjes világával, hogy az olvasó is képet kaphasson arról, milyen érzés harcolni - és hatalmas pofonokat kapni.
Leírás a könyvről

Sam Sheridan mindig is szerette a kihívásokat: dolgozott déli-sarki építkezésen és egy montanai állatfarmon, Új-Mexikóban megküzdött az erdőtüzekkel, és körülhajózta az egész világot. 1999-ben aztán Ausztráliába keveredett, ahol az egyik helyi edzőteremben rájött, hogy engednie kell a régóta benne szunnyadó vágynak, s igazi harcossá kell válnia.

Egy év múlva már Bangkokban, a legendás Fairtex táborban edzett Apidej Sit-Hirunnal, a thai-box történelmének legnagyobb harcosával. Vágya, hogy mindent megtudjon a harcról - no meg a félelemről és erőszakról, a férfilét "sötét oldaláról", de mindenekelőtt: önmagáról -, Sheridant odaáig űzte, hogy profi mérkőzésen kiállt egy japán karatebajnok ellen, aki alighanem a jakuzák közé tartozott. S miután egy harc nem harc, ezt követően hatalmas körutat tett a küzdősportok világában.

"A harcos szíve" Sheridan utazásának lebilincselő története. Elgondolkodtató betekintés a fizetett erőszak és harc világába, megismertet a szakma kulisszatitkaival, legendás alakjaival és a kontrollált agresszió belterjes világával, hogy az olvasó is képet kaphasson arról, milyen érzés harcolni - és hatalmas pofonokat kapni.A Könyvjelző magazin 2012. októberi számában megjelent cikk: Harcossá lenni

Adatok
Raktári kód:
724795
ISBN:
9632979755
EAN:
9789632979755
Eredeti megnevezés:
A Fighter's Heart
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
164 x 237 x 32
Tömeg [g]:
650
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk