Nincs engedélyezve a javascript.
Ablak a halálra
Elolvastam
Tetszik

Ablak a halálra

Lincoln Rhyme egy mindentudó gyilkos nyomában

Fordító:
Nem rendelhető
2 699 helyett
2 294 Ft
-15 %
Lincoln Rhyme egy nap váratlan és kellemetlen telefonhívást kap: előre megfontolt gyilkosság vádjával letartóztatják unokatestvérét, Arthurt. Minden jel arra mutat, hogy ő a tettes. Vagy mégsem? Ahogy Lincoln nyomozni kezd, egyre inkább belegabalyodik az ügy szálaiba, és kiderül, hogy ilyen alattomos gyilkossal még sosem volt dolga.
Leírás a könyvről

Lincoln Rhyme-ot tejesen leköti egy nemzetközi nyomozás, amikor váratlan és kellemetlen telefonhívást kap: előre megfontolt gyilkosság vádjával letartóztatják unokatestvérét, Arthurt. Minden jel arra mutat, hogy ő a tettes.

Vagy mégsem? Ahogy Lincoln és Amelia nyomozni kezd, Rhyme egyre inkább belegabalyodik az ügy szálaiba, és kiderül, hogy ilyen alattomos gyilkossal még sosem volt dolga. Az elkövető rögeszmésen gyűjt mindent - az utcai szeméttől az áldozataival kapcsolatos legbensőségesebb titkokon át a legbecsesebb trófeáig: az emberi életig. Könyörtelenül megkínoz és meggyilkol bárkit, mesterien bánik a borotvával és a pisztollyal, legveszedelmesebb fegyvere azonban mégis az információ.

Az információ, amit olyan vállalati és állami adatbázisokból ás elő, amelyek nyilvántartják életünk minden apró mozzanatát. Az információ, amit könyörtelen precizitással használ fel, hogy elkapja áldozatait - és mindazokat, akik az útjába állnak...

Adatok
Raktári kód:
722041
ISBN:
9632978161
EAN:
9789632978161
Eredeti megnevezés:
The Broken Window
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
512
Méret [mm]:
130 x 198 x 32
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások