Nincs engedélyezve a javascript.
Letűnt civilizációk nyomában

Letűnt civilizációk nyomában

Hajdan jelentős kultúrák újrafelfedezése

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
3
16 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Ez a színes, művészi fényképekkel és térképekkel gazdagon illusztrált, csodálatos gyűjtemény az archeológiai feltárások varázslatos szépségeit és megannyi rejtélyét tárja fel az olvasó előtt. Neves tudósok írták az egyes fejezeteket, amelyek részletesen elmesélik, mit olvashatunk ki e leletekből s mit tudhatunk meg segítségükkel az emberiség történelméről.
Leírás a könyvről
Ez a színes, művészi fényképekkel és térképekkel gazdagon illusztrált, csodálatos gyűjtemény az archeológiai feltárások varázslatos szépségeit és megannyi rejtélyét tárja fel az olvasó előtt. Neves tudósok írták az egyes fejezeteket, amelyek részletesen elmesélik, mit olvashatunk ki e leletekből s mit tudhatunk meg segítségükkel az emberiség történelméről. Az egyes leletegyüttesek pontos és hiteles leírásán kívül szakértőink az adott hely és kor lakóinak mindennapjairól, rítusairól és szokásairól is számos érdekes információval szolgálnak.
E lelőhelyek - legyenek bár ismertebbek vagy kevésbé látogatottak - függetlenül attól, hogy csak a legutóbbi időkben fedezték fel vagy már hosszú évszázadokkal ezelőtt a napvilágra kerültek kincsei, egytől egyig valamilyen ősi civilizáció lenyomatát őrizték meg számunkra. Az archeológia iránt érdeklődőknek szánt kötetünk sorra rávilágít e rejtélyes emlékekre, s az Olvasó a fejezeteken végighaladva bejárhatja az egész világot - miközben ki sem kell mozdulnia otthonából s kényelmes karosszékéből.
Stonehenge toronyként magasló kőoszlopai, Petra városának rejtélyei, a süvítő szél járta Masszada fennsíkja, Hszian néma agyaghadserege, a "termékeny sarló" vidéke, a bibliai ősatyák szülőföldje és a nyugati demokrácia bölcsője, Athén - a kötet mindezen nevezetességekkel együtt mintegy ötven, a világ legkülönbözőbb pontjain található régészeti lelőhelyet mutat be.
Adatok
Raktári kód:
156998
ISBN:
963367509X
EAN:
9789633675090
Eredeti megnevezés:
Lost Civilizations
Megjelenés:
2002.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
265 x 365 x 28
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
3000
Hozzászólások