Nincs engedélyezve a javascript.
Atyáitok?
Olvastam
Kedvenc könyvem

Atyáitok?

Hol vannak ők? És a próféták örökké élnek-é?

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 990 helyett
2 243 Ft
-25 %
Az űrhajós Kev egyszer csak egy elhagyott katonai bázison találja magát, hozzáláncolva egy cölöphöz, és valami fura alak kérdéseket akar feltenni neki. Azt mondja, ismerik egymást (mint kiderül, egy egyetemre jártak), és nem akar semmi rosszat, csak megérteni a dolgokat. Mert nem bír úgy élni, hogy minden egyre érthetetlenebbé válik számára az országában.
Leírás a könyvről

Az űrhajós Kev egyszer csak egy elhagyott katonai bázison találja magát, hozzáláncolva egy cölöphöz, és valami fura alak kérdéseket akar feltenni neki. Azt mondja, ismerik egymást (mint kiderül, egy egyetemre jártak), és nem akar semmi rosszat, csak megérteni a dolgokat. Mert nem bír úgy élni, hogy minden egyre érthetetlenebbé válik számára az országában. Például az is, hogy Kev miért nem repülhet fel a Holdra. Arra miért nincs pénz, ha Amerika közben mindenféle fölösleges háborúkat tud vívni távoli országokban?
Így kezdődik az egyik legnépszerűbb mai amerikai író feszes, felkavaró regénye, amelyben a szerző - emberrabló hősével, az átlagamerikai Thomasszal - a mai amerikai társadalom keserves kérdéseire keres választ.
S ha átérezzük ennek a zavart elméjű fiatalembernek a küszködését, talán azt is jobban megértjük, hogy az amerikaiak miért olyan embert választottak elnöküknek, mint Donald J. Trump, és miért szeretnének "újból naggyá válni".

"Nemzedékének legnagyobb hatású írója."
The IndependentFordította: M. Nagy Miklós

Adatok
Raktári kód:
746592
ISBN:
9789634058106
EAN:
9789634058106
Eredeti megnevezés:
Yours Fathers, wher are They?
Megjelenés:
2017.11.30.
Kötésmód:
füles kartonált
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
122 x 200 x 15
Tömeg [g]:
200
Hozzászólások