Nincs engedélyezve a javascript.
Bízz bennem!
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 299 Ft
Eddie Blumenthal családi boldogságának egy csapásra vége szakad, amikor a feleségével, Laurával várt kisbabájuk holtan születik. A nő képtelen feldolgozni a történteket, s az örökbe fogadott Tommy sem tudja feledtetni vele a tragéidát. Laura halála után elveszik a gyermeket az özveggyé vált fiatal rendőrtől.
Leírás a könyvről

Eddie Blumenthal családi boldogságának egy csapásra vége szakad, amikor a feleségével, Laurával oly régóta várt kisbabájuk holtan születik. A nő képtelen feldolgozni a történteket, s az örökbe fogadott árva kisfiú Tommy sem tudja feledtetni vele a tragéidát. Laura halála után elveszik a gyermeket az özveggyé vált fiatal rendőrtől. Eddie-t ettől kezdve egyetlen cél vezérli: visszaszerezni Tommyt.

Egy gyilkossági ügy felderítése közben Eddie nyomozótársát végzetes baleset éri, és a férfi új partnert kap. A huszonkét éves Jasmine Palmer apját évekkel korábban meggyilkolták, és a tragikus esemény hatására a félvér lány elhatározta, hogy életét a bűnözők ellen folytatott harcnak szenteli. Van azonban egy másik, sürgetőbb feladata is: először a saját kamasz öccsét kell jó útra terelnie.

A nyomozópáros kapcsolata eleinte nem mentes a súrlódásoktól, ám a közös munka során mind közelebb kerülnek egymáshoz, különösen akkor, amikor az árvaházból megszökött Tommy felkutatásán fáradoznak. Mind erősebb kötelékké váló barátságuk hamarosan szenvedélyes viszonnyá alakul át, de az érzelmeiket még önmaguk előtt is gondosan titkolják. A gyermek ügyében ítélkező bíróság sajátos döntése azonban ara ösztönzi őket, hogy Tommy érdekében összeházasodjanak. Megbeszélik, hogy miután Eddie végleg megkapja a gyermeket, véget vetnek a látszatházasságnak. A nagy kérdés az: a lelkük mélyén valóban ezt akarják a fiatalok?

Adatok
Raktári kód:
730464
ISBN:
9633570531
EAN:
9789633570531
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
232
Méret [mm]:
116 x 180 x 17
Tömeg [g]:
180
Hozzászólások