Nincs engedélyezve a javascript.
Cukorbetegség
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

Cukorbetegség

Tanácsok és tudnivalók a 2-es típusú diabéteszről

Jelenleg nem rendelhető
2 290 helyett
1 947 Ft
15 %
Egy új életszakasz kezdodik A 2-es típusú diabétesz diagnózisa nem az életünk végét jelenti, hanem egy új életszakasz kezdetét. Elsosorban az a fontos, hogyan alakítjuk, viseljük ezt az új idoszakot. Egy széles körben elterjedt eloítélettel szemben a diabéteszeseknek ugyanis semmirol nem kell lemondaniuk.
Leírás a könyvről

Egy új életszakasz kezdodik
A 2-es típusú diabétesz diagnózisa nem az életünk végét jelenti, hanem egy új életszakasz kezdetét. Elsosorban az a fontos, hogyan alakítjuk, viseljük ezt az új idoszakot. Egy széles körben elterjedt eloítélettel szemben a diabéteszeseknek ugyanis semmirol nem kell lemondaniuk. Igaz: szükség lesz néhány változtatásra, hogy ismét kézben tartsuk a vércukorszintet, ám ez némi gyakorlással és türelemmel könnyen teljesítheto.

Egy új és élményteli tanulási folyamat
Ez a könyv megannyi hétköznapi programot kínál: a motivációpszichológia és a pedagógia bevált technikái segítenek, hogy megtanuljunk - vagy csak felelevenítsünk magunkban - néhány alapveto szabályt testünkrol. Egy új­fajta magatartás és beállítottság - ezzel gyozhetjük le a diabéteszt.

Adatok
Raktári kód:
719378
ISBN:
9636843961
EAN:
9789636843960
Eredeti megnevezés:
Schwörer-Frank: Diabetes
Megjelenés:
2005.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
128
Méret [mm]:
161 x 221 x 13
Tömeg [g]:
430
Hozzászólások
 
Hasonló termékek